oneplus 6T recenzija

Korisnici OnePlus uređaja znaju da su jedan od jačih aduta njihovih ljubimaca, česte softverske nadogradnje. Nova beta OxygenOS-a za nešto starije modele OnePlus 5/5T i OnePlus 6/6T donosi im lipanjsku sigurnosnu zakrpu ali i Digital Wellbeing te novi Fnatic mode za još bolje gaming iskustvo.

Oni koji su čitali i gledali moju recenziju tvrtkina aktualnog top modela OnePlus 7 Pro, znaju da je taj uređaj između ostalog donio novu Fnatic režim rada. Iako su neki pomislili da mi stalno ispada to (a) u F(a)natic, nije tako. Zove se upravo tako – Fnatic, a aktivira se pri pokretanju igrica. Pritom će ako tako odaberete, zaustaviti sve notifikacije, a sve hardverske resurse uređaja usmjeriti na tu igru, kako biste neometano uživali i najboljim performansama.

Taj Fnatic režim, OnePlus će pokloniti i starijim modelima, točnije OnePlus 5/5T i OnePlus 6/6T uređajima. Već sad je dostupna beta verzija, koju možete i sami preuzeti ili ćete pričekati službenu. Ona će vjerojatno stići za dva tjedna, nakon što se uvjere da je sve kako spada. 

Uz taj cool gaming režim rada, ova beta OxygenOS-a na te uređaje donosi i lipanjsku sigurnosnu zakrpu iz Googlea te Digital Wellbeing prikaz korištenja uređaja. 

Oni koji bi htjeli ovu nadogradnju isprobati odmah, linkove za preuzimanje kao i upute pronaći će na službenom OnePlus forumu u sekciji pojedinih modela. 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments