Samsung svoj Galaxy Note 10 navodno predstavlja 7. kolovoza u New Yorku

Galaxy Note 10 Pro i Galaxy Note 10

Bližimo se kolovozu, a time i predstavljanju novog uređaja iz Samsungove Galaxy Note serije. Prema dosad raspoloživim informacijama i glasinama, Galaxy Note 10 stiže u dvije varijante, a predstavljanje bi se prema najsvježijim glasinama trebalo odigrati već 7. kolovoza i to u New Yorku.

Iako se ranije govorkalo o 10.8. kao službenom datumu predstavljanja novog Galaxya Note 10, čini se da bi se to moglo dogoditi i ranije. Lokacija novog Unpacked eventa ne bi trebala čuditi jer je navodno ista kao lani – Barclays Center u Brooklynu, New York. Ono po čemu bi se ovogodišnje predstavljanje definitivno trebalo razlikovati od lanjskog je i sam broj uređaja.

Galaxy Note 10 Pro i Galaxy Note 10

Kako smo dosad već na nebrojenim renderima ali i zaštitnim maskama te folijama za zaslon imali prilike vidjeti, stižu dva Galaxya Note 10. Galaxy Note 10 Pro će imati veliki 6.75-inčni zaslon od ruba do ruba, a bez zuba. Galaxy Note 10 “obični” će pak imati za današnje pojmove “kompaktni” 6.28” ekran s istim karakteristikama.

Naime, i jedan i drugi će imati vrlo tanke okvire, zaobljene bočne bridove te rupicu selfie kamere po sredini. 

Novost je i navodno uklanjanje Bixby tipke te 3.5mm audio izlaza. Ovo prvo neće baš nikog razljutiti, a ovo drugo hoće mnoge, no na sve se čovjek navikne.

Situaciju i glasine oko predstavljanja novog Galaxya Note 10, svakako ćemo pratiti i dalje.

CNET

4
Imaš nešto za reći?

avatar
2 Broj komentara
2 Broj odgovora na komentar
0 Broj pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Armando SainViktorIvicaglasnogovornik Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnoviji starosti najviše glasova
glasnogovornik
Gost
glasnogovornik

Mali ispravak: Barclays Center

Ivica
Gost
Ivica

“Obični”sigurno neće imati 5g modem? Ali to su svakako zmajevi od mobitela, imaju svega više no što većini treba. 1000eura minimum.

Viktor
Gost
Viktor

Otprije 2-3 generacije smartphone-a je dosegnut maximum mogučnosti a najvažnije potreba za 90% (ili više) korisnika, sve ostalo poslije toga se svodi na klasične utabane staze rasprava “jednih protiv drugih” ..

Armando Sain
Gost
Armando Sain

1000%, udarili su u zid sada je sve samo supljiranje, jedino polje koje je ostalo je baterija, ostalo 99% isto, koji god kupis stvar ukusa, i dodataka