Huawei na nekim tržištima obećava povrat novca ako Google aplikacije prestanu funkcionirati

Huawei svim silama pokušava zaustaviti pad prodaje uzrokovan situacijom s Googleom. Tako sada stižu vijesti kako na nekim tržištima nude 100% povrat novca za slučaj da Google aplikacije prestanu funkcionirati.

Koliko god puta bilo istaknuto da se neovisno o razvoju situacije za aktualne telefone na tržištu u biti ništa neće mijenjati, Huaweiu je očito teško u to uvjeriti potencijalne kupce. Tome svjedoči i oštar pad prodaje Huawei telefona unazad mjesec dana.

Stoga na primjer na Filipinima sad nude garancije da će ukoliko Google aplikacije prestanu funkcionirati, vratiti 100% novca. To će tamo važiti za sve uređaje mlađe od 2 godine.

Šanse da će se to i dogoditi su nikakve pa bi im takav oblik promidžbe možda pomogao i novim našim nepovjerljivim prostorima.

Što vi mislite? Koliko bi vam obećanje o povratu novca olakšalo kupovinu Huawei telefona u ovom trenutku?

Huawei Central

3
Imaš nešto za reći?

avatar
2 Broj komentara
1 Broj odgovora na komentar
0 Broj pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
BojanglasnogovornikNikola Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnoviji starosti najviše glasova
Nikola
Gost
Nikola

Kad sam bio na nekoj moto zurci,svi skoro imaju huawei telefon,jedva da vidim poneki samsung,ali huawei je tu ipak bio pobednik,niko neobraca paznju sa ovim problemom

glasnogovornik
Gost
glasnogovornik

ja sam vjeran jednoj marci i ne mislim mijenjati za huawei, pogoto ne u ovoj situaciji

Bojan
Gost
Bojan

Ma sve ce to da se smiri, pa evo sve vise americkih kompanija javlja kako unatoc banu onog debila Trampa nastavljaju saradnju jer gube previse para. Jos ce amerikanci moliti Huawei da imaju biznis sa njima videt ces