Naslovnica Tutorijali Usporedi cijene mobitela na SmartphoneHrvatska.com!

Usporedi cijene mobitela na SmartphoneHrvatska.com!

34
0
Usporedi cijene mobitela na SmartphoneHrvatska.com!

Usporedi cijene mobitela na SmartphoneHrvatska.com!

Budući da me često pitate gdje pronaći određeni mobitel po najboljoj cijeni, a ona moja kristalna kugla mi se baš razbila, odlučio sam vam pomoći na drugi način. U suradnji s portalom nabava.net na vaš omiljeni smartphone blog upogonio sam praktičnu tražilicu za usporedbu cijena svih mobitela u svim dućanima. Prava majstorija!

Vjerujem da ste se već puno puta našli u situaciji da kad ste napokon odabrali koji to mobitel želite, morate pronaći i gdje ga najpovoljnije kupiti. Cijene jednog te istog modela u hrvatskim trgovinama znaju značajno varirati pa zašto ne biste kupili tamo gdje je najpovoljniji. S ušteđenom lovom možete onda kupiti i cool maskicu ili još mudrije, spiskati je na ćevape i pivo. 

Neki među vama, koji SmartphoneHrvatsku posjećuju uglavnom putem računala, možda su već primijetili novu tražilicu, no sad smo je upogonili i na mobilnoj verziji sajta. Vas više od dvije trećine na ovu web adresu stiže s mobitela, što ne bi nikoga trebalo više čuditi. Pa živimo u 2019.

Nabava.net na jednom mjestu ponudit će vam detaljnu usporedbu cijena mobitela u svim trgovinama.

U svakom slučaju, u kratkom i slatkom video tutorijalu ispod doznajte kako to na SmartphoneHrvatska.com najlakše usporediti cijene mobitela i odabrati najbolju ponudu: 

Tutorijal: Usporedi cijene mobitela na SmartphoneHrvatska.com!

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments