Još detalja o Google Pixel 4 telefonima, napokon više od 4GB RAM-a

Google Pixel 4 na prvoj fotografiji uživo, novi modul kamere potvrđen

Google se ove jeseni po običaju sprema lansirati nove Pixel telefone. Novi Pixel 4 i Pixel 4 XL obišli su internetsku blogosferu već nekoliko puta, a zamijećeni su po tom novom modulu kamere. Svježe informacije najavljuju još više zaslone i konačno probijanje barijere od 4GB RAM-a.

Novi će Pixeli iz Googlea ove jeseni dobiti još nešto veće zaslone od svojih prethodnika, navodno bez povećavanja ukupnih gabarita. Postići će to navodno još nešto višim zaslonima, izgledno formata 19.5:9. To će opet navodno, rezultirati rezolucijom od 1080 x 2280 na Pixelu 4, odnosno 1440 x 2960 na Pixelu 4 XL.

Bit će to prvi Pixeli s dvostrukom kamerom na leđima, a prvi će konačno probiti i dosadašnji plafon od 4GB RAM-a. Google je valjda napokon shvatio da bi bilo dobro u osnovni model ugraditi barem 6GB RAM-a. Špekulira se da bi u ponudi mogao biti i model s 8GB.

Osnovni će model napokon biti opremljen s 128GB podatkovne memorije.

Sve je to razlog za veselje, no pitamo se koliko će to utjecati na ionako visoku cijenu, naročitom na ovim prostorima.

Dok čekamo nove, ako već niste ili jeste ali se želite podsjetiti, bacite oko na moje recenzije Pixela 3 i svježeg, ipak nešto povoljnijeg Pixela 3a.

7
Imaš nešto za reći?

avatar
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Toni JerkovićViktorZg Z6glasnogovornik Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
glasnogovornik
Guest
glasnogovornik

Gledam taj (eventualni) novi modul kamere i pitam se jeli moguće da je isti i da se nalazi na istom mjestu kao kod nadolazećeg (kako bi neki ovdje rekli) gejfona. Tko tu koga kopira i krade i zašto?

Zg Z6
Guest
Zg Z6

Google vec godinama nije okarakteriziran kao da ima originalan dizajn svojih telefona. Kopiranje na ovom polju uglavnom se spominje uz negativan kontekst, ali u naravi tako funkcionira svijet za gotovo sve produkte koje imamo oko sebe. Kopiraj i unaprijedi.

glasnogovornik
Guest
glasnogovornik

eto

Viktor
Guest
Viktor

Iz kojeg razloga se Google smartphone ne može naručiti i ne prodaje u Hrvatskoj. Čini se vrlo interesantan uređaj i iz čistog gušta i razonode bi ga kupio samo da malo “osvježim iskustva”. Ili barem gdje i kako ga nabaviti ?

glasnogovornik
Guest
Viktor
Guest
Viktor

Priznajem nisam imao pojma 🤔🤭😄