iOS 13.1.1

Apple je valjda u iOS-u 13.1 naknadno skužio neke gadne bugove kad su samo tri dana kasnije u optjecaj pustili novi iOS 13.1.1. Evo zašto trebate ažurirati čim prije.

iOS 13.1.1

Nakon što su iOS 13 u optjecaj pustili s novim iPhone 11 modelima, najavili su ažurianje na iOS 13.1 do kraja rujna. Ta je pak nadogradnja stigla i prije očekivanja.

Sad pak tri dana kasnije, stiže novo OTA ažuriranje za kompatibilne modele iPhonea. iOS 13.1.1 donosi ispravke bugova koji su uočeni u ovo kratko vrijeme.

Možda i najveći razlog za ažuriranje čim prije je taj što iOS 13.1.1 navodno ispravlja bug s pretjeranim curenjem baterije (ne po nogama).

Ako ste dakle primijetili da vam se baterija nakon posljednjeg ažuriranja troši brže, novi iOS 13.1.1 bi trebao pomoći.

Nadalje, ovo će ažuriranje ispraviti i neke nevolje sa Siri asistenticom, instaliranim tipkovnicama i vraćanjem podataka, koje su neki također iskusili.

Kompatibilni modeli su:

iPhone 11 je još uvijek kod mene pa ću baciti oko ima li još šta nova.

Via

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Goran

To se zove briga za korisnike

Vuki

Gorane ti si redovniji i od mene postao koliko vidim. Briga za korisnike se zove kad u prodajnom pakovanju staviš sve što je korisniku potrebno. A to što imaš opcije za sve, ali se sve mora kupiti dodatno zove se – bahatost i bezobrazluk.

Goran

Točno sam znao da ćeš se ti prvi javit. Padaš naivno na dječje fore.

Petar

Mislim da treba pričekati, a ne odmah skakati na novi iOS jer čitam po jačim forumima da i 13.1.1 ima dosta bugova. Nepisano je pravilo da se pričeka jedno vrijeme , ako je korisnik mudar. 😎

alexxx

A ako je baš next level mudar onda nema nikakvih problema jer ne kupuje iphone😂😂😂🤗🤗🤗😎😎😎

MaroOMG

Svaka čast jabučarakim softverašima na brzini ispravljanja buba (i kreiranju novih, al dobro…), ali ovo se ponavlja iz godine u godinu! Rade vlastiti OS, na vlastitim mobitelima, nije da moraju prilagođavati tuđi OS za milijune raznih kombinacija čipova, tipova i količina memorija, kamera i zaslona… U tome je bila tajna najfluidnijeg OSa u svijetu mobitela, izbacivali su jedan uređaj godišnje, nadogradili tri prethodna, dodavali značajke s Androida na kapaljku i to s godinom, ili dvije zakašnjenja (ili nikada) i amen. Uz, naravno, poslovičnu zatvorenost sustava i nemogućnost mijenjanja ičega osim pozadinske slike, kao i činjenicu da radi isključivo na top… Read more »

Bozo

Interesantno! Na XS imam beta certifikat i nema 13.1.1 (ni OTA ni via Itunes), a na 5 SE, uz “obični”
IOS ,sam dobio 13.1.1 !?!?!

Goran

e, već je i 13.1.2 vani