WhatsApp testira samouništavajuće poruke

Najpopularniji chat servis na svijetu WhatsApp u novoj beta verziji donosi opciju koju već dosta dugo nude neki konkurentski servisi. Šaljete li uokolo škakljive sadržaje, koji nisu za svačije oči, uskoro ćete moći podesiti da se samounište.

WhatsApp testira samouništavajuće poruke

Oni koji koriste WhatsApp beta aplikacije, točnije baš specifičnu verziju 2.19.275 možda su primijetili novu opciju. Riječ je o mogućnosti postavljanja vremenskog roka, nakon kojeg će se dotična poslana poruka samouništiti.

Pritom neće eksplodirati cijeli telefon kao što je to slučaj u Nemogućoj misiji već će jednostavno poruka nestati s telefona. Korisnik će prema ovoj beti imati opciju postavljanja samouništenja nakon 5 minuta do 1 sata otkako je poruka pročitana.

Kao što rekoh u uvodu samouništavajuće poruke nisu neka velika novost, Snapchat ih nudi praktički od starta. Dobar dio korisnika, među kojim sam i sam, nikad nije našlo neke praktične svrhe u njima pa takvima iste mogućnosti ni u WhatsAppu neće biti naročito zanimljive.

Čini se da ova opcija zasad nije vidljiva svim beta testerima, no svakako ukazuje na to da bi se uskoro mogla pojaviti i u službenoj verziji WhatsAppa.

Koliko vam je ta opcija uopće bitna i koliko biste je često upotrebljavali?

6
Imaš nešto za reći?

avatar
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Sead FazlićToni JerkovićAmel LjuticoratorSonicMoose Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
SonicMoose
Guest
SonicMoose

Nece nestati 100%, uvijek Amerima ostane kopija,zlu netrebalo 😀 …

orator
Guest
orator

nebitno

Amel Ljutic
Guest
Amel Ljutic

Vidim da si i ti Toni uveo ovu opciju, svi su komentari od Vuki i ekipe nestali 😁

Sead Fazlić
Guest
Sead Fazlić

A ništa naročito oni većinom svašta testiraju ali od toga ništa evo naprimjer testiraju verifikaciju otiskom prsta pa od nje ništa
A iphone je ima odavno