Apple Watch 6 navodno i za ronioce te s podrškom za praćenje sna

Apple Watch osim što je najskuplji, ujedno je i najpopularniji smartwatch dostupan na tržištu. 6. generacija koja stiže iduće godine, navodno će imati još višu razinu vodootpornosti, a napokon će pratiti i kvalitetu sna.

Apple Watch 5

Apple Watch 5. generacije nedavno imali prilike gledati i ovdje ja kanalu SmartphoneHrvatska. Appleova čuka ugodno me iznenadila udobnošću i dizajnom. Napucan smart funkcionalnostima, pokazao se idealnom nadopunom za sve vas s iPhoneom u džepu.

Poznati analitičar Ming Chi Kuo, koji Apple prati već godinama, za 6. generaciju Apple Watcha najavljuje zanimljive novosti.

Prema njegovu mišljenju, Apple Watch 6 bit će još vodootporniji od svojeg prethodnika, što znači da bi ga mogli nositi i ronioci, a ne samo plivači.

Nadalje Kuo najavljuje napokon nativnu implementaciju praćenja kvalitete sna. Dosad su naime, Apple Watch korisnici u te svrhe koristili neke od dostupnih aplikacija.

Nadajmo se da Apple ima plan i kako poboljšati autonomiju Apple Watcha jer ako svaku noć mora na punjač, onda praćenje kvalitete sna nema velikog smisla.

Via

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.