Šuškalo se o tome, a sad je Samsung na satsatnku s partnerima iza zatvorenih vrata i potvrdio: stižu Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra i Galaxy Bloom.

Vjerujem da ste za prva tri odmah skužili da se zapravo radi o uređajima koji su trebali nositi imena Galaxxy S11e, S11 i S11 Plus. Samsung je za 2020. i svojevrstan novi početak odlučio promijeniti nomenklaturu svoje Galaxy S serije.

Na Galaxy Bloom ste vjerojatno digli obrvu. Riječ je o njihovu novom preklopnjaku po uzoru na Motorolu RAZR. Nije dakle riječ o nasljedniku Galaxya Fold već preklopnom smartphoneu, koji se jednostavno zahvaljujući savitljivom zaslonu preklapa na pola.

Potajice okinuta fotka s tajnog sastanka

Samsungu je navodno inspiracija za dizajn Lancômeov puder za lice s kojim je dosta usporediv kad ih vidite ovako jednog do drugog.

Samsung će i Galaxy S20 seriju i taj Galaxy Bloom opremiti 8K kamerama, a s Googleom su u pregovorima za YouTube u 8K, koje ći navodno krenuti čim se novi Samsungovi telefoni pojave na tržištu.

Dosad su informacije koje iziđu s ovakvih tajnih sastanaka u Las Vegasu bile autentične pa računamo da su i ove.

Via

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Smike

Samo kopiraju,prvo periskop kamera od huawei sad od motorole preklop,jer su se realno provalili sa foldom, a da ne pričam sta su sve copy od applea.

Xiaomi

Ne kopira samo Samsung svi kopiraju jedni od drugih sve i jedan proizvodjac

Adem

Joj daj se kontroliraj.

Lidija

Ne razumijem cijenu za galaxy fold 15 000 do 18 000 .Koje je pokriće za tu cijenu?Tko se raspameti toliko? Još malo pa će dostići cijenu automobila, kojom brzinom dolaze novi modeli sa apsurdnim cijenama.