LG G8s ThinQ kreće u prodaju, mogao bi i k nama

LG-ev smartphone biznis je blago rečeno, unazad nekoliko godina pao u drugi plan. Na CES-u u Las Vegasu, LG-ev direktor najavio je povratak u smartphone arenu. Imaju plan mobilnu diviziju vratiti u život do kraja 2021.

LG G8s ThinQ kreće u prodaju, mogao bi i k nama

Posljednji LG-ev mobitel koji je na hrvatskom tržištu bio kako tako dostupan je LG G6. Nakon njega imali smo G7 kojemu zaista ništa nije falilo, no nekakav značajan interes nažalost nije pobudio.

LG-eva ništa manje zanimljiva serija V također je slabo dostupna pa je zadnji kojeg je tek poneki dućan imao LG V40.

Što je gore, tako nije samo samo u Hrvatskoj. Slično je i na ostalim tržištima. Time se njihov smartphone biznis svidi na domaće tržište.

Prodaja smartphonea lani pala im je za 25% u odnosu na godinu ranije.

Da ima nade u povratak na staru slavu, LG-ev direktor poručio je s CES-a u Las Vegasu gdje je najavio reanimaciju mobilne divizije, koja bi do kraja 2021. trebala biti u punom pogonu.

U detalje nije ulazio ali navodno bi u narednom periodu trebalo biti puno više LG smartphonea na tržištu no što je to sada.

Nadajmo se najboljem.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Milan

Imam V40 vec neko vrijeme i nemam nikakvu zamjerku. Prije kupnje bio sam skeptican zbog baterije od 3300mah ali pokazalo se da je mob dobro optimiziran i redovito izvucem 5-7h sot. Kamere su super,ekran je super. I ono bitno- 3.5mm prikljucak je tu.

Armin Arminotti

Cuj imam li nesta reci… 😂😂 ljudi nisu svjesni koliko su uzdignuti “ajfoni i tako zvani samsung mobiteli” licno imam LG G7+ ne bih ga mijenjao za ne znam kakav mobitel jedostavno brz,fenomenalna kamera…ostale stvari stvarno nema potrebe da se spominju jednostavno mobitel nema sta mi ne pokrece…bez ikakvih trzanja i td…

Jakov

Disi uspio nabavit g7+?
Ja imam samo g7

Ana

Imam LG G7, savršen! Takav audio nema ni jedan mobitel brand (osim HTCa)

Srkee

Imao g2 i g4, oba fantastična telefona. G2 u potpunosti, a g4 je imao samomdosta škrbavu bateriju.
Nakon g4 jednostavno niti jedan više nije bio tako privlačan, a ostali su ih nekako prešišali. I taj ružni UI bože, danas imam Huaweia, i isto od susramlja spram dizajnera UIa moram staviti drugi icon pack

Andrej

Imao G3,G4,G5, vec dvije godine V30, prešao bi na V50 ako uspijem, žena ima G6, LG ima odlične mobitele samo eto nisu izvikani kod nas

📣 orator

svaki **** svoga konja hvali

Saša

LG Q60 dosta dobra makina, neke stvari izbačene iz prethodnog modela Q6, kao što je istovremeno fotografisanje sa obe kamere… Inače sam veliki fan LG-a, jer za mane novce dobija se zaista dobar telefon. Pozdrav,