Samsungov sljedeći smartwatch s dvostruko više memorije

Ovih su dana sve oči i uši uprte u Samsung koji za tjedan dana službeno otkriva Galaxy S20 seriju i novi Galaxy Flip Z. Danas evo jedne koja se ne tiče njih već njihova novog smartwatcha. Ne znamo kako će se zvati ali znamo da stiže s dvostruko više memorije.

Samsungov najsvježiji pametni sat nosi ime Galaxy Watch Active 2. Ako još niste, bacite oko na moju recenziju modela s podrškom za LTE.

Hoće li sljedeći Samsungov sat biti nasljednik baš tog modela ili će to biti nasljednik Galaxya Watch, nije još posve sigurno. Priča se o modelima SM-R840/845 i SM-R850/855, vjerojatno u dvije veličine i s podrškom za LTE, a možda i 5G.

5G povezivost na smartwatchu zvuči kao totalno overkill i vjerojatno i jest, no za napraviti se važnim, bit će uskoro i toga.

Bilo kako bilo, kakvo god ime da bude nosio, doznaje se da će sljedeći Samsungov smartwatch imati 8GB umjesto dosadašnjih 4GB podatkovne memorije.

I dalje je to tek četvrtina od 32GB koje nudi Apple Watch 5, no svejedno veseli. Naročito veseli one koji žele na zapešće nabaciti glazbu i slušati dok treniraju bez mobitela u džepu.

Samsungov sljedeći smartwatch s dvostruko više memorije

Nedavno se otkrilo i da će dotični SM-R840 biti opremljen baterijom kapaciteta 330mAh. I to je korak naprijed u odnosu na 247mAh u 40mm modelu Galaxya Watch Active 2.

Male su šanse da ćemo novu Samsungovu čuku upoznati na ovom nadolazećem Unpackedu.

Čemu se vi nadate od Samsungovog sljedećeg smartwatcha?

Via

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.