Naslovnica Vijesti Unc0ver 5.0.0 Jailbreak iPhone 11, iPhone SE i sve ostale je vani!

Unc0ver 5.0.0 Jailbreak iPhone 11, iPhone SE i sve ostale je vani!

40
3

Koristite li iPhone i čekate opciju za jailbreak, dočekali ste je. Unc0ver 5.0.0 je vani, a iz zatvora čupa baš sve iUređaje na iOS-u 13.5.

Za mnoge među vama, točnije za većinu ovo neće biti neka naročita vijest, no za one okorjele jailbreakere, koji od svakog svojeg iUređaja žele iskoristiti apsolutni maksimum, današnji će dan biti blagdan.

Najavljeni Unc0ver 5.0.0 jailbreak dostupan je za preuzimanje. Koristi otkriveni 0day kernel propust za injekciju potrebnog koda.

Valja pojasniti da je to tip jailbreaka kojeg Apple budućim softverskim ažuriranjima može onemogućiti pa ako vam je jailbreak mio, pohitajte. Ažurirajte svoje iPhone na iOS 13.5 i odradite posao.

Postupak jailbreaka nije naročito kompliciran. U videu ispod pogledajte kako Unc0ver aplikaciju dobiti na zaslonu iPhonea i iPada nakon čega se posao svodi na klik na tipku Jailbreak.

Po završetku jailbreak postupka, vaš iPhone i iPad dobit će Cydia trgovinu aplikacijama, koja će onda ponuditi sve što vam je nedostajalo.

Unc0ver 5.0.0 je kompatibilan sa svim iPhoneima koji vrte iOS 13.5.

Najsvježiji unc0ver 5.0.x IPA pronađite ovdje.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor

nekad me zanimalo ali više ne tako da – ne, neću

PrydaCro

Posto mi je prvi iphone ne vidim razlog da jailbreakam. Prije sam rootao skoro svaki android uredjaj koji sam imao i probavao custom romove al sad ne vidim vise potrebu za tim stvarima.