Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone 12 seriju telefona i o njima već znamo podosta. Mnogi se nadaju manjem notchu. Kako bi to bilo da iPhone 12 nema notch uopće?

Hoće li iPhone 12 zbog pandemije koronavirusa kasniti ili će na vrijeme, još je teško predvidjeti. Kad god da se to dogodi, računati možete na barem tri modela, a sve je više dokaza da će ih biti četiri. iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro i i iPhone 12 Pro Max stižu u tri veličine zaslona.

Najmanji će imati ekran od 5.4 inča, potom ćemo dobiti dva modela s 6.1 inča i najveći iPhone 12 Pro Max stiže s 6.7-inčnim zaslonom.

Dizajn iPhone 12 modela bit će svojevrstan spoj starog i novog pa će tako upariti moderan zaslon preko cijele prednjice, modul višestruke kamere na leđima s plosnatim metalnim okvirom iPhonea 4.

Vidjeli smo neke rendere s manjim notchem na vrhu. To je nešto što bi razveselilo mnoge. A kako bi to bilo da notcha nema uopće pa ni fizičkih gumba za kontrolu glasnoće, a sa Always ON zaslonom za obavijesti na leđima?

iPhone 12 koncept
Peak iPhone Andrea Copellino

Konceptni meštar Andrea Copellino osmislio je baš takav iPhone 12 kojeg posve jasno nećemo dobiti ove godine ali jednog dana bismo svakako mogli.

Zaslon se sprijeda prostire preko cijele fronte, a selfie kamere nema za vidjeti. Možda zato što ne nema uopće jer uz sekundardni zaslon na leđima za nju nema potrebe. Selfie fotke snima glavnom kamerom.

iPhone 12 koncept
Peak iPhone Andrea Copellino

Fizičke gumbe kontrole glasnoće i sklopku za odabir zvučnog profila, Copellino je zamijenio kapacitivnom tipkom koja podržava geste u dva smjera.

Što vi kažete na ovaj iPhone budućnosti?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor

iPhone bez notcha nije iPhone 🙂 😉