Već smo neko vrijeme spremni za četiri iPhone 12 modela ove jeseni ali sad friške informacije najavljuju čak šest komada. Najjeftiniji iPhone 12 će navodno koštati samo $549 ali će imati LCD zaslon.

Četiri iPhone 12 modela smo već nekako prožvakali. Jedan s 5.4-inčnim, dva s 6.1-inčnim i jedan s 6.7-inčnim ekranom, čopor je o kojemu se šuška već dugo i primili smo to kao ziher. Što ako ih bude čak šest?

Naime, sva četiri iPhone 12 modela prema onome što smo dosad imali prilike čuti, imat će OLED zaslone i podršku za 5G povezivost. Omega LEAKS and RUMORS na Twitteru sad objavljuje opciju s još dva modela. Oni bi se od ostatka ekipe razlikovala po izostanku 5G podrške.

Navode se iPhone 12 LTE s LCD zaslonom po cijeni od $549 te iPhone 12 Max LTE po cijeni od $649.

Zasad je naravno sve na razini špekulacija, no kad bi Apple ove jeseni zaista ponudio čak šest iPhone 12 modela, Apple fanovi bi imali veći izbor no ikad dosad. Mogli bi birati novi iPhone u cjenovnom rasponu od $549 pa sve do $1,399.

Upravo je ograničen broj modela Appleu dosad osiguravao ekskluzivitet, koji ga čini atraktivnim. Neće li se lansiranjem čak šest različitih modela taj imidž razvodniti?

Mislite li da će se Apple ove godine zaista odlučiti na ovakvu taktiku?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ivica

Pored bogate ponude novih, manje će se prodavati stariji modeli koji su zapravo bili proračunski..

Tibor

Nekako ne vjerujem u to

zOOk

Ko normalan bi za za tu limitiranu igracku dao i 500 kuna …