Vjerujem da će mnoge među vama zanimati vijest koja se tiče najpopularnijeg chat servisa na svijetu. WhatsApp testira opciju korištenja jednog te istog WhatsApp profila na do četiri različita uređaja.

WhatsApp u zbilji stalno testira neke nove značajke i mogućnosti pa ako pratite njihov beta kanal, doznate puno toga o nadolazećim funkcionalnostima.

WABetaInfo sad najavljuje testiranje značajke koju mnogu među vama čekaju već jako dugo, a neki upravo zbog toga i dalje koriste Google Hangouts od kojeg je i Google digao ruke.

To je mogućnost korištenja istog WhatsApp profila na više uređaja istovremeno. Naime, dosad je WhatsApp bio vezan isključivo za broj telefona pa ste za svaki broj morali imati zaseban WhatsApp račun.

Beta verzija WhatsAppa otkriva i zaseban UI koji će omogućiti dodavanje novih uređaja (do četiri), a za verifikaciju će koristiti SMS ili WhatsApp chat poruku.

Opcija još nije u funkciji, no očekuje se da bi uskoro mogla biti.

WhatsApp na računalu

Oni iskusniji korisnici u međuvremenu su svoj WhatsApp profil naučili koristiti na drugim uređajima putem opcije WhatsApp Web. Ona putem web sučelja omogućuje korištenje istog profila na praktički bilo kojem uređaju s web preglednikom i internetom. To pak može biti vrlo zgodno ako na poslu puno vremena provodite pred računalom.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments