XIDU tim je PhilMac mini računalo najavio u lipnju, a sad je i službeno vani. Znamo i sve najzanimljvije detalje kao i koliko košta ovaj rival Apple Mini portabl računalu.

XIDU svoj PhilMac cijeni 259.99$, a uz $20 kupon s popustom, košta 239.99$ uz bežični miš na poklon. Kompatibilan je s raznim uređajima poput projektora, TV-a, monitora i pisača. Drugim riječima u tako mini formatu nudi sve funkcionalnosti desktop računala. XIDU tim je u međuvremenu kućište obojio u svemirski sivu nijansu pa sad izgleda još atraktivnije.

PhilMac pokreće Intel Celeron J4115 9. generacije s 4 jezgre i 4 threada, što osigurava gladak rad u svim situacijama. Uživajte u računalu po Apple standardima za samo djelić cijene. Iako je gabaritima sićušan, PhilMac ima nevjerojatan potencijal. Na stolu PhilMac nije samo lijep za vidjeti, on je vaš partner.

2

Gumb za resetiranje osigurava ponovno pokretanje jednim klikom, a 3 USB 3.0 porta će zadovoljiti sve vaše potrebe. Mnogima je ethernet port bitan. Bez brige PhilMac ima i njega. XIDU tim inženjera razvio je poseban rashladni sustav koji radnu temperaturu procesora spušta za dodatnih 27% uz tiši rad.

PhilMac podržava glatku reprodukciju 4K videozapisa.

U usporedbi s drugim mini računalima, PhilMac se nameće kao apsolutni pobjednik.

lADPBFRybth6DE3NDQXNB4A_1920_3333.jpg_720x720q90g

Xidu PhilMac je dostupan u XIDU Storeu, britanskom Amazonu i Aliexpressu.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments