Kad vam netko spomene bežični punjač za mobitel sigurno se ne možete zamisliti kako istovremeno punite i koristite mobitel. Tako je barem bilo sve dosad, dok se nije pojavio Cellularline Octopus bežični punjač, koji omogućuje upravo to. Isprobao sam ga.

Cellularline dodatna oprema za mobitele najpopularnija je u Europi, a kod nas je putem 900 prodajnih mjesta distribuira tvrtka Logista.

Ovaj bežični punjač ne nosi ime Octopus bez razloga. Naime, on se ljepljivim pipcima poput hobotnice pričvršćuje za leđa mobitela pa i zaštitnu masku. Tako pri 10W brzo bežično puni kompatibilne uređaje s podrškom za Qi punjenje, koje je danas standard.

Cellularline Octopus tako će puniti široku paletu uređaja od Galaxya S7 pa sve do najnovije Galaxy Note 20 serije, iPhone 8 i novije ali i brojne druge telefone poput novije Huawei P serije, OnePlusa 8 Pro i sličnih.

Cellularline Octopus naročito može biti praktičan na uređajima koji slušalice priključuju na port za punjenje pa je na njima istovremeno žično punjenje i priključivanje slušalica nemoguće. Ovako priključiš slušalice, Octopusa nalijepiš na leđa, kabel punjača usmjeriš na stranu koja ti najviše odgovara i još pritom provučeš prst kroz njegov prsten za bolji grip.

Taj zakreni prsten služi kao praktičan naslon za mobitel dok gledate filmove na njemu i istovremeno ga punite, opet bez da ste blokirali port za slušalice.

kad hobotnica uhvati, ne pušta lako

Cellularline Octopus bežični punjač je izuzetno lagan i kompaktan te jednostavan za korištenje. Nakon što se s 8 vakum čašica uhvati za leđa mobitela, ne pušta tako lako pa nema straha da će se odvojiti kad to ne želite.

U paketu se osim samog punjača dobije i praktičan 160cm dugačak kabel kojeg ćete priključiti na bilo koji adapter punjača u kući. Računajte ipak da vam za 10W punjenje treba barem 18W punjač, na kojeg ćete ga priključiti.

Isprobao sam ga s nekoliko različitih telefona sa i bez zaštitnih maski i sve ih je punio bez problema.  

Octopus tako vaš mobitel bežično puni kao nijedan drugi punjač na tržištu.

gdje ga nabaviti? 

Po cijeni od oko 180 kn ili oko €24 Cellularline Octopus bežični punjač pronaći ćete ponudi A1 partnerskih prodajnih mjesta, webshopu bazzar.hr i Elipsa.

Usporedi cijene mobitela Nabava.net

Svi mobiteli na jednom mjestu.

Nabava.net ti omogućava pretragu i usporedbu cjelokupne ponude mobitela na hrvatskom tržištu.

Cellularline Ocotopus bežični punjač – Video Recenzija

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments