Cafago webshop želi da znate o novoj akciji na zanimljive gadgete iz njihove ponude. Danas iz Cafago ponude izdvajamo 4G smartwatch s dvije kamere i Face Unlock otključavanjem i GPS-om te Xiaomi mini Dash Cam auto kameru za vašeg limenog ljubimca. Dostava bez carine i poreza je osigurana.

Rogbid Brave 4G je smartwatch s velikim 1.69″ zaslonom, 3GB RAM-a i 32GB podatkovne memorije. Opremljen je s dvije 8MP kamere, od kojih jednu koristi za video chat ali i Face Unlock otključavanje.

Vodootporan je po certifikatu IP68, a uz pomoć ugrađenih senzora i GPS-a prati otkucaje srca, kvalitetu sna i 9 sporstkih aktivnosti.

Ima utor za SIM karticu pa se posve samostalno povezuje s 4G mrežama, a zahvaljujući mikrofonu i zvučniku s njega možete i telefonirati. Na jednom punjenju nudi od 1-5 dana autonomije, ovisno o intenzitetu uporabe.

U Cafagu ga do 30.9. možete dobiti za €127.49 uz duty-free dostavu.

Drugi interesantan gadget prije svega za one koji puno vremena provode u automobilu je Xiaomi DDPai Mini Dash Cam auto kamera koja snima u FHD kvaliteti. Izuzetno je kompaktna i lako se montira, a video snima na microSD karticu. Nakon što popuni cijelu memoriju, automatski briše najstarije snimke i nastavlja snimati.

Može se podesiti da automatski pokreće snimanje pri pokretanju automobila, prilikom detekcije udesa ili dok je vozilo parkirano i detektira kretnje u blizini automobila ili kad vas netko bubne na parkingu i svinjski odluči pobjeći.

Snimke je izuzetno lako prenijeti na druge uređaje putem Wi-Fi veze.

DDPai Mini Dash Cam auto kameru naruči iz Cafaga za samo €34.84.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments