Cafago webshop nam javlja o akciji na dva zanimljiva proizvoda iz njihove ponude. Prvi je smartwatch koji integrira senzor za mjerenje tjelesne temperature, a drugi cool preklopni električni bicikl po super cijeni.

Živimo u vremenima kad nije toliko bitno koliko imaš godina, koliko dižeš na benchu ni gdje si bio “41 ali je bitno koja ti je tjelesna temperatura. Ovaj smartwatch iz Cafaga s 1.3-inčnim HD zaslonom između ostalog mjeri i thjelesnu temperaturu i to 24/7 ako to želite.

Uz kvalitetan optički pulsmetar, kojim nadzire rad srca, poseban senzor mjeri i vašu tjelesnu temperaturu. Broji on i korake, pretvara ih u prevaljene udaljenosti, potrošene kalorije i slično. Uparuje se s Androidima i iPhoneima pa snjih prenosi obavijesti na zapešće.

U Cafagu je do kraja mjeseca na akciji i košta €21.24 uz besplatnu dostavu.

Tražite li kompaktan električni bicikl, bacite oko na 20-colni HIMO Z20 preklopni e-bike kojeg također imaju na akciji. Lako se preklapa pa ga je lakše pospremiti i transportirati po potrebi.

Opremljen je skrivenom pumpom za gume, a izmjenjiva baterija na jednom punjenju osigurava domet do 80km pri asistiranom okretanju pedala ili 50Km isključivo na struju. Puni se 5 sati, a baterija je osigurana bravom.

Ima mjenjač s 6 brzina, disk kočnice sprijeda i straga, kao i LCD zaslon putnog računala. Masa bicikla je 21kg, a nosivost 100kg.

U Cafagu je do kraja mjeseca na akciji i uz kupon kod CCZ20 košta €752.29 uz duty-free dostavu.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments