Pubg Mobile mega popularni je gaming naslov od 2018. na ovamo. Brojna ažuriranja sve dosad nisu dosegnula verziju 1.0. PUBG Mobile 1.0 je stigao i donosi osvježen dizajn te bolje performanse na slabijim telefonima.

PUBG Mobile 1.0 prije svega donosi nove vizuale i posve osvježeno sučelje, koje bi vam se trebalo svidjeti. Igra će ponuditi i značajno glađe iskustvo, pogotovo na slabijem hardveru sa slabijim čipovima i manje RAM-a.

Tvrtkina infografika tako najavljuje manju instalacijsku datoteku od dosadašnje, što će pozdraviti oni s ograničenom memorijom.

Uređaji srednjeg i nižeg ranga uživat će u 30% višem frame rate-u te 76% manje laga odnosno onog zastajkivanja i sjeckanja grafike koji kvare iskustvo.

Novi bolji izgled dobit će likovi, pejzaši i karte u igri. Dolaze i još realističniji efekti pucnjave, trčanja, bacanja i skakanja padobranom.

Nova verzija trebala već biti dostupna. Ažuriranje je teško masnih 1.8 GB pa ga svakako odradite na Wi-Fi vezi, najbolje susjedovoj ili školskoj.

Oni koji ažuriraju na verziju 1.0 između 8. i 13. rujna dobit će navodno i 2,888 BP, 100 AG i Red Racecar Knight Backpack, ma što to bilo.

Sav treperim od uzbuđenja.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Amel

Dugo vreme igram PUBG Mobile i mogu reći da je ovo jedno od najboljih ažuriranja koje je ova igra ikada dobila. Osim boljeg vizuelnog izgleda osetno je i da su sada bolje performanse na slabijim uređajima kao što je moj. Još da reše pitanje chitera i to je to.

Pubg pro team

Nikad nece ugasit cheatere jer cheateri su 90% developeri iz igre koji namjerno ruše rank igračima da nemoš osvojit top nagrade.