LG je prošli tjedan predstavio vrlo zanimljiv novi telefon imena LG Wing. Dvostruki zaslon, od kojih se jedan zakreće pa i pop-up kamera, kako tvrdi LG, nisu narušili integritet uređaja. Novi video otkriva detalje.

LG Wing ima posebnu ulogu jer predstavlja prvi uređaj iz LG Explorer Projecta, koji će nadamo se, iznjedriti neke zanimljive nove koncepte. Tijekom predstavljanja Winga, oni koji su pažljivo pratili mogli su uočiti najavu budućeg koncepta. Taj će pak ponuditi uređaj sa fleksibilnim zaslonom na izvlačenje.

LG Wing je opremljen s dva zaslona – veliki 6.8″ 20.5:9 P-OLED glavni zaslon i manji 3.9-inčni G-OLED ispod njega kao sekundarni. Gornji veći zaslon se zakreće u tzv. Swivel Mode, što u konačnici podsjeća na krila. Predstavljene su i brojne funkcionalnosti koje omogućuje takav dizajn.

To nije jedini pokretni dio LG Winga. Naime, taj Flawless zaslon, kako ga nazvaše je besprijekoran jer selfie kamera spava u pop-up selfie mehanizmu na vrhu telefona.

Što više pokretnih dijelova, to više mogućnosti da nešto pođe po krivu, crkne ili otpadne. LG ipak poručuje da nema razloga za zabrinutost i da je Wing izdržljiviji no što se čini.

Selfie kamera ima sigurnosni mehanizam detekcije slobodnog pada pa se uvlači automatski. Zakretni mehanizam ima neke ključne dijelove koji jamče i 200 000 zakretanja bez nevolja. Vodootporan u pravom smislu nije ali ima hidrofobni premaz koji bi ipak trebao smanjiti mogućnost prodora vide u utrobu. MIL-STD 810G certifikat pak jamči izdržljivost na udarce.

To pa i odgovor na to zašto Wing s dva zaslona nije pretežak, pronađite u videu ispod:

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sir Oliver

Što ga više gledam sve mi je zanimljiviji.

Ivica

Jedva čekam da raširi krila kad ga ekipa na YouTubeu otpusti sa drona sa visina🤗