Google Pixel 5 tek je krenuo put onih najbržih kupaca, a već upada u nevolje. Sumnje u kvalitetu izrade uzrokuju vidljivi otvori u spoju zaslona i okvira telefona.

Uvijek je bilo i bit će mudro pričekati kad neki novi proizvod izlazi na tržište, dok se ne uoče tzv. dječje bolesti. Kad je Galaxy Note7 prije četiri godine spaljivao noćne ormariće pa i automobile u SAD-u, ispalo je baš dobro što je kod nas kasnio s izlaskom na tržište.

Sad se vjerojatno i neki od onih koji su prvi naručili svoj Pixel 5 pitaju jesu li ipak trebali pričekati. Naime, određen broj prvih vlasnika novog Pixel 5 telefona prijavljuju uokolo sumnje u kvalitetu izrade.

Primijetili su pa objavili i fotografije svojih Pixela 5 na kojima zaslon “zijeva” odnosno ne prijanja okviru telefona kako treba. Time ostavlja prostor koji budi sumnje u IP68 certifikat vodootpornosti kojeg taj uređaj inače nosi.

Čini se kao da pri sklapanju uređaja nije primijenjena dovoljna količina sile ili ljepila koji bi zaslon čvrsto priljubili uz okvir.

Najveći broj fotografija s ovakvim faličnim Pixel 5 telefonima je u Just Black boji, no ima i onih u “Sorta Sage” nijansi zelene.

Ovakve se nevolje obično pojavljuju nakon godinu i više intenzivnog korištenja pa se ne možemo zapitati kako li će tek onda Pixel 5 izgledati.

Dok čekamo službeni komentar iz Googlea, nadajmo se da je riječ o tek sporadičnim slučajevima, na koje nijedan brend nije imun.

I dalje ga želim provući kroz šake, nadam se čim prije.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sir Oliver

ojojoj

pekmez

Toni, jel znas kada bi se mogao pojaviti pixel 4a na nasem trzistu ?

DedaMraxz

Hrvatska, kao ni ostatak nase regije jos nije na popisu drzava koje ce moci prodavati legalno Pixel 4a. Vjerujem da ce se pojaviti, samo je pitanje vremena.
Lp

Branko56

Opa . Nebu dobro ak tak nastave . Ako žele prodat največi broj smartphona.