Samsung je ove godine lansirao Galaxy Watch3 i Galaxy Buds Live bežične slušalice kojima je osnovni zadatak motivirati, ali i podržati nas da ostanemo fit i u ovim zahtjevnim vremenima. Uz ova dva gadgeta biti u formi nikad nije bilo zabavnije. 

Samsung Galaxy Watch3 izrađen je od premium materijala poput nehrđajućeg čelika te lakog i izdržljivog titana i kože visoke kvalitete. Dostupan u 41mm i 45mm veličinama pa će svako zapešće naći idealnu veličinu. Unatoč još većem zaslonu od onog na prethodnoj generaciji, Galaxy Watch3 45mm nije nimalo teži. Rotirajući prsten oko zaslona istovremeno ga štiti, izgleda elegantno i funkcionalno poboljšava interakciju s aplikacijama, sučeljem i obavijestima koje se na zaslonu prikazuju.  

Implementacija pametnih gesti stiskanja i opuštanja šake, kao i zakretanje zapešća olakšavaju primanje i prekidanje poziva te isključivanje alarma. Kako biste svoj Galaxy Watch3 učinili baš svojim na izbor je preko 80 000 tema sučelja te preko 40 opcija brojčanika (watchface), a moguće je kreirati i vlastite. 

Budući da dolazi u Bluetooth i LTE varijanti, Galaxy Watch3 može se koristiti potpuno autonomno za pristup internetu i telefoniranje. 

Najbolji trening partner 

Galaxy Watch3 opremljen je najmodernijim senzorima otkucaja srca i SpO2 senzora pa u svakom trenutku, a naročito dok vježbate, imate nadzor rada srca i zasićenosti krvi kisikom, čime ćete još bolje održavati vrhunsku kondiciju. Jednako tako Galaxy Watch3 precizno prati i analizira kvalitetu sna. 

U kombinaciji s drugim Galaxy uređajima, poput najnovijeg Galaxy Note20 smartphonea i Samsung Smart TV-a, nikad nije bilo lakše složiti vrhunski trening i doma. Iz Samsung Health aplikacije na telefonu, na zaslon televizora možete podijeliti neku od 120 video vježbi, a Galaxy Watch3 pratit će i bilježiti vaš trening. Na otvorenom, Galaxy Watch3 precizno će GPS-om mapirati vaše rute tako da telefon možete ostaviti i kod kuće. Svoju omiljenu glazbu možete prebaciti i na memoriju sata i slušati ju u pokretu s uparenim Bluetooth slušalicama. Meni osobno to je veliki adut ovog sata naspram konkurencije. 

Galaxy Buds Live – sitne, a dinamitne 

Tu u igru ulaze Samsung Galaxy Buds Live, nikad kompaktnije bežične slušalice s ANC – aktivnom supresijom buke. Galaxy Buds Live nude vrhunsku kvalitetu zvuka, a s tri mikrofona zajamčeni su i kvalitetni telefonski pozivi. Pojačivač basa i aktivna supresija okolne buke jamče uživanje u glazbi u praktički svim ambijentima.  

U uhu Galaxy Buds Live slušalice su udobne, a uz odabir prave veličine mekanih silikonskih vrhova sigurno stoje u uhu i za vrijeme treninga. Izuzetno se lako povezuju s drugim Galaxy uređajima, a uz poseban gejming način rada na Galaxy Note20 uređajima, latencija je svedena na minimum pa je zajamčeno i vrhunsko gejming iskustvo. 

Galaxy Buds Live slušalice dolaze u vrlo kompaktnoj kutijici za pohranu i punjenje pa su uvijek na sigurnom i spremne za rad. Podržano je brzo žično i bežično punjenje, a za samo 5 minuta u kutijici ponudit će cijeli sat vremena slušanja glazbe. To se potvrdilo i na mojem testu, a na jednom punjenju nude 6 sati uživanja u glazbi. Uz intuitivne geste, upravljanje reprodukcijom glazbe i telefonskim pozivima na Galaxy Buds Live slušalicama, zaista ne može biti jednostavnije. Sve ovo novi Galaxy Watch3 i Galaxy Buds Live slušalice, čini idealnim trening partnerima. 

Valja istaknuti i da je Samsung za svoje vjerne korisnike pokrenuo i poseban Samsung Lounge program vjernosti, u koji se korisnici Samsung uređaja mogu uključiti i ostvariti različite benefite kroz Samsung Members aplikaciju. Samsung članovima ovog programa vjernosti obećava popuste prednosti i brojna iznenađenja. Više na: www.samsung.com/hr/offer/members-lounge. 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments