Logista, generalni distributer Cellularline dodatne opreme za pametne telefone na test mi je poslao čak pet punjača serije Cellularline Multipower, sve jedan zanimljiviji od drugoga. Evo mini osvrta na svih pet komada. 

Kako i sam naziv Multipower sugerira, riječ je o punjačima koji nude punjenje više uređaja odjednom. Jedan od njih punit će istovremeno čak pet uređaja, a neki će istovremeno puniti mobitel, slušalice, pametni sat ili neki drugi gadget i prijenosno računalo. 

Svima su im zajednički prepoznatljivo prodajno pakiranje i relativno kompaktni gabariti ali i sigurno punjenje bez pregrijavanja zahvaljujuću tehnologiji Smartphone DETECT. Kompatibilni su s uređajima svih brendova kao što su Apple, Samsung, Huawei, LG, Sony, Xiaomi i drugi.  

Krenimo redom. 

Multipower 2 Combo opremljen je USB C i standardnim USB 2.0 izlazima. Kroz USB C isporučuje 30W snage, a kroz ovaj drugi 12W. Prvi će puniti i MacBook i MacBook Air 13” prijenosnike ali i sve iPhone novije od iPhone 8 modela, iPad i ostale dodatke.  

Naravno, punit će i Android telefone te druge dodatke poput slušalica, pametnih satova i drugih gadgeta. 

Cijena ovog punjača je 249 kuna 

Multipower Combo + nudi sveukupno 48W snage. Ima opet dva porta – USB 3.0 i USB C, a u paketu se isporučuje i s USB C na USB C kabelom. Prvi nudi 18W snage, a drugi 45W ako se koriste pojedinačno.  

Kompatibilan je s pametnim telefonima, tabletima, gadgetima i prijenosnim računalima. Smartphone Detect 3.0 tehnologija brine se o tome da vaš smartphone na siguran način dobije optimalnu snagu. 

Cijena ovog punjača je 339kuna 

Multipower 2 Pro+ je opremljen s dva izlaza. Jedan je USB 3.0, a drugi USB C. U stanju je puniti dva uređaja istovremeno i to snagom od 18W svaki. Smartphone Detect 3.0 tehnologija i ovdje vodi računa o tome da priključeni uređaj dobije optimalnu snagu na siguran način bez pregrijavanja. 

Kompatibilan je s pametnim telefonima, tabletima, slušalicama  

Cijena ovog punjača je 239 kuna 

Multipower 4 pak ima četiri USB 2.0 porta maksimalne snage 12W svaki. U stanju je istovremeno puniti do četiri uređaja pri čemu Smartphone Detect 1.0 tehnologija vodi računa da isporučuje ispravnu tehnologiju punjenja ovisno o povezanom uređaju. 

I ovaj je punjač kompatibilan sa telefonima, tabletima i gadgetima poput slušalica i smartwatcha. 

Cijena ovog punjača je 229 kuna. 

Multipower Fastistovremeno će puniti čak pet uređaja. Opremljen je s tri USB 2.0 za 12W punjenje, jednim USB 3.0 za 18W punjenje  i jednim USB C Power Delivery portom za 30W punjenje. 

Uz ovaj vam punjač zaista ne treba nijedan drugi. Isporučuje se sa strujnim kabelom duljine 100 cm. Opremljen je Device Detect tehnologijom koja opet vodi brigu o tome da svaki povezani uređaj dobije optimalnu snagu bez straha od pregrijavanja. 

Kompatibilan je s mobitelima, tabletima, gadgetima pa i prijenosnim računalima poput MacBooka.  

Cijena ovog 5u1 punjača je 339 kuna. 

Sve ove Cellularline Multipower punjače možete pronaći na preko 900 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, a krenite od ponude u svim A1 prodajnim mjestima, elipso, chipoteka, emmezeta i bazzar.hr 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Litra

Eo ga za moj ajfon