Uređaji galaxy A serije pred kraj godine obično najavljuju dizajnerske promjene koje stižu u godini koja dolazi. Možda ovaj Galaxy A32 najavljuje promjene koje će vam se svidjeti.

Samsung Galaxy A32 5G službeno još nije najavljen i ne zna se kad ga kompanija namjerava predstaviti. Bit će to posve jasno uređaj srednje klase i vrlo vjerojatno s LCD zaslonom, budući da čitač otisaka nosi na boku.

Sprijeda ima zaslon s V urezom za selfie kameru. Zaslon je ravan, okvir razumne debljine, a rezolucija je FHD+ na dijagonali 6.5 inča.

Renderi na dnu uređaja najavljuju i 3.5mm audio jack, a najveće promjene su na leđima. Naime, tamo Galaxy A32 nosi četiri oka, no ona nisu postavljena u četvrtastu grbu kako je to u Samsung taboru uobičajeno već dosta dugo.

Čini se da je Samsung učinio ono što su mnogi od nas poželjeli – podebljao cijeli uređaj. Ovaj navodno mjeri 9.1mm, a to je vjerojatno zaslužno za uklanjanje grbe ali vrlo izgledno i jačom baterijom.

Samsung Galaxy A32 5G

Leđa ovdje inače prekriva plastika, a ne staklo kojeg biste možda radije vidjeli.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sir Oliver

Leđa bacaju na LG Velvet čiji raspored kamera isto podsjeća na kapljice kiše poredane jedna poviše druge. Posuđeno od Velveta?

Last edited 1 month ago by Sir Oliver
da11

Oftamologu idi odmah, gdje ti vidis kamere jedna manja od druge.

Cory

Svi oni posuđuju jedni od drugih.

Chopavi slim

Iskreno meni je ovakav izgled stražnjeg panela i najljepši sa čistim linijama i bez grba samo kamere i bljeskalica i niš drugo. Očito i LG ima dobar dizajnerski trak koji ne znaju koristiti, ali evo drugi to znaju.