Internetom su danas prohujale fotografije na kojima vidimo misteriozan novi telefon koji očito nosi naziv Google Pixel XE. O kakvom se telefonu radi?

Google je ove godine predstavio sveukupno tri telefona. To su Pixel 4a, Pixel 4a 5G i Pixel 5. Zajednička crta ima je da nijedan od njih nije istinski flagship onako kako su to bili Pixel 4 ili Pixel 4a.

Nijednog od tri modela kao i obično na ovim prostorima nije lako nabaviti. Tu i tamo neki dućan na svoju ruku uveze koji primjerak, no da ćete ih tek tako pronaći na policama trgovina ili ne daj Bože u ponudi operatera, nećete.

Pixel 5 kojeg koristim evo više od tjedan dana, sljedeći je na redu za recenziju, a danas neki portali objavljuju mutnjikave fotke novog dosad nepoznatog Pixel telefona.

Dotični telefon ima rupicu selfie kamere po sredini i nosi ime Pixel XE. Fotke nisu baš najjasnije no čini se da je upakiran u nekakvu masku.

Iz fotografija Postavki na ekranu vidimo da ima NFC, što ni nije neko iznenađenje danas, a čini se da će podržavati i dual SIM telefoniju.

Drugih detalja o tom misterioznom Pixel XE modelu zasad nema. Povijest nas uči da Google baš i nije u sanju čuvati tajne pa će ovaj uređaj na sunce vjerojatno tek na proljeće. Dotad će ga vjerojatno netko i detaljno predstaviti u recenziji kao što je bio slučaj s Pixel telefonima ove i prošle godine.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Branko56

Opa. Kakav je to Google Pixel 5 XE?

SonicMoose

XE = Xtra Edition 🙂