Nakon dvije verzije Mi Watch smartwatcha iz Xiaomia evo nam i treće, najvjerojatnije i najpopularnije. Mi Watch Lite opet oponaša izgled Apple Watcha, a donosi 1.4″ zaslon, GPS i bateriju za 9 dana bez punjača.

Ovako na prvu, Mi Watch Lite poprilično podsjeća na onaj Mi Watch predstavljen prije godinu dana. Ima četvrtasti dizajn s istim takvim zaslonom, ovdje dijagonale 1.4″ i rezolucije 320×320.

Podržava preko 120 watchface tema, među kojima su i neke koje podržavaju prilagodbu izgleda te opcije prikaza raznih značajki.

Uz praćenje sna i otkucaja srca, mi Watch Lite prati sveukupno 11 sportskih aktivnosti među kojima su trčanje vani i unutra, vožnja biciklom vani i unutra, plivanje u otvorenim vodama i u bazenu, nekakav opći trening, kriket, planinarenje, hodanje…

Budući da ima i GPS trebao bi te vanjske aktivnosti poprilično precizno popratiti i mapirati rute, a očito je vodootporan kad može u vode i bazene. Uz GPS ima i GLONASS te barometar.

Prikazuje i upozorava na dolazne pozive i pristigle obavijesti dok je u Bluetooth vezi s uparenim telefonom.

Mi Watch Lite

Baterija je kapaciteta 230 mAh i navodno nudi 9 dana korištenja prije no što opet mora na punjač. Punjenje traje dva sata, a puni se priloženim dokom za punjenje.

Mi Watch Lite će biti dostupan u tri boje kućišta i 5 boja silikonskih narukvica.

Zasad ne znamo koliko će koštati, no očekuje se cijena slična cijeni Redmi Watch sata, a to je oko $50

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
peco

čekam gtr2, kad će više ?