Iz Tomtop webshopa nam javljaju o novoj akciji na cool pametnu traku za hodanje i električni bicikl iz njihove široke ponude. Pripremi se i ljeto dočekaj fit i u formi.

Ova pametna traka za hodanje i trčanje nosi ime Walking Pad R1 Pro. Praktična je jer se preklapa pa dok nije u upotrebi može pod krevet ili uz neki zid pa zauzima značajno manje mjesta od tipične trake za trčanje (treadmill).

Lagana je, a izdržljiva, izrađena od legure aluminija. Podnijet će teret do 110kg, a pogodna je za hodanje i trčanje od 0.5 do maksimalnih 10km/h.

Opremljena sustavom za ublažavanje koraka, protukliznom podlogom, a tu je i sigurnosna ograda za koju se možete držati i na nju postaviti mobitel ili tablet.

Upravlja se jednostavno gumbima na okviru trake, daljinskim upravljačem koji se isporučuje u paketu ili pak s uparenog smartphonea, na kojemu možete i pregledavati vašu aktivnost.

U Tomtopu je na akciji i sad košta 479.99 eura uz besplatnu i brzu duty-free dostavu s njemačkog skladišta.

Neke će ipak više zanimati Samebike 20LVXD30 električni bicikl. To je preklopni model s 20″ kotačima, opremljen 350W elektromotorom, a maksimalne nosivosti do 100kg. Postiže maksimalnu brzinu od 35km/h.

Na jednom će punjenju baterije ponuditi domet od 35-40km u isključivo e-pogonu, dok će pri asistiranom okretanju pedala, izdržati i do 60km.

Ima disk kočnice straga i sprijeda kao i svjetla te LCD monitor s putnim računalom.

Tomtopu košta 654.49 eura uz brzu dostavu bez dodatnih dadžbina s njemačkog skladišta.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments