Ove dvije godine lude kakve jesu neke su proizvođače smartphonea otjerale u grob, a neki su na putu. Najnovija vijest iz domene “šok i nevjerica” najavljuje da Apple odustaje od iPhonea i prodaje svoj smartphone biznis. Znaju se i potencijalni kupci.

Pad prodaje smartphonea uzrokovan pandemijom koronavirusa ostavio je svoj danak na svima i bez iznimke. Lošu prođu osjeća i veliki Apple, koji je nezadovoljan prodajom svojih iPhonea.

Sve jači pritisak konkurencije iz Kine, ograničena dostupnost čipova i nedovoljno visoke temperature koje postižu ringle na leđima iPhonea unatrag dvije godine, potakle su Tima i ekipu na radikalne poteze.

Dobro obavješten insajder iz Cupertina objavio je da Apple odustaje od svojeg smartphone biznisa i prodaje ga. Tko je kupio iPhone kupio ga je, više ih neće biti.

Tvrtka je na prodaju stavila cjelokupan odjel razvoja zajedno s inženjerima i dizajnerima, koji su radili na iPhoneu sve ove godine.

Što je najbolje zna se i koji su to izgledni kupci. Svoj povratak iz mrtvih na ovaj način traže HTC i LG, koji se navodno nadmeću najboljim ponudama i trenutno je mrtva trka.

strogi uvjeti…

Onaj koji u konačnici od Applea kupi smartphone biznis morat će dvije godine telefone koje lansiraju obilježiti logom jabuke ali u nešto izmijenjenom obliku. Naime, umjesto s desne, jabuka će biti zagrižena s lijeve strane. Peteljka na vrhu će međutim i dalje ići nadesno.

Isti izvor navodi i da svi oni koji su pročitali sve do ovdje zasigurno ne znaju da je danas 1. travnja ili 1. aprila kako bi se reklo u komšiluku. Dakle, ćorak. Jesam vas! 🤣😂

Dobro je, nastavite disati apple fanboysi. Apple jaše dalje, jači no ikad. 😉🌞

Ne zamjerite. Nek’ vam današnji dan bude pun smijeha i veselja🍻

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kova

E nećeš razbojniče ove godine….prvi Aprili 🤣

Dado

Hahaha….ko francuska sobarica sam ispao😂😂😂😂

Kruno

da, još kad si spomenul HTC i LG kao kupce, priča je dobila neko sasvim novi tijek

Sir Oliver

🙂 🙂 Povjerovao sam

Tin

Povjerovao sam potpuno. A HTC i LG mi je vrh !

Dragan

If…mda neš

Danchibald

Dakle popušio na naslov i krenuo čitati hahaha….

Arčer

Jabuka zagrižena na drugu stranu. Vrh 😁

Amel

I čitam ja tako negde do pola, i skontam da je 1. april… 🤣

Dado

Sa stilom…..