iPhone 13 serija je ono čemu se Apple fanovi već sad raduju i sa zanimanjem iščekuju što će to Apple predstaviti za kraj ljeta. Ono što je sad gotovo pa i sigurno je da će iPhone 13 serija definitivno biti deblja od aktualnih iPhone 12 modela.

iPhone 13 seriju Apple će ikakve dvojbe opremiti novom generacijom svojeg Bionic čipa, a čini se da ne treba sumnjati ni u implementaciju 120Hz OLED zaslona, bare za Pro dio tog kvarteta.

Notch u zaslonu nažalost neće nestati ali će biti manji, a Lew s kanala Unbox Therapy izmjerio je i koliko točno-

Procurjeli CAD nacrti otkrivaju i dimenzije nadolazeće iPhone 13 serije pa se sad zna da će oni biti deblji od prethodnika te da će imati deblju grbu kamere na leđima.

Nasreću oni koji vole tanke telefone nemaju razloga za paniku jer će razlike u debljini biti gotovo pa neznatne. Tako će nadolazeći iPhone 13 i 13 Pro modeli biti debljine 7.57mm. To znači da će se udebljati za tek 0.17mm u odnosu na 7.4mm debljine aktualne iPhone 12 serije.

Ono što će se definitivno više primijetiti je rast grbe kamere na leđima. iPhone 13 Pro će navodno dobiti modul kamere debljine čak 3.65mm, a iPhone 13 2.51mm. U usporedbi s iPhone 12 i 12 Pro, koji furaju grbe od 1.5mm odnosno 1.7mm to će već biti zamjetno.

Razlog je navodno to što pojedinačne ringle objektiva više neće stršati van modula kamere, s priča se i o boljem senzoru glavne kamere te boljem objektivu ultraširoke kamere.

Fizički gumbi na boku također će se navodno spustiti nešto niže na novim modelima.

Ozbiljniji redizajn očekuje se dogodine, kada će navodno iPhone 14 dobiti zaslon s rupicom selfie kamere i čitač otisaka ispod zaslona.

Ne propusti novi video:

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
SonicMoose

Lako se to stese elektricnom hoblericom ;bude onda 2 mm tanji on prethodnika a grbe nebude i sve ok 😀