U moru svega onoga što su prekjučer predstavili vjerojatno nam je promakla jedna od rijetkih Appleovih Android aplikacija. Apple poboljšanom aplikacijom Move to iOS želi privući još više Android korisnika.

Kad je autor ovih redaka koristio iPhone i iOS, aplikacija kao što je Move to iOS nije bilo. Ako si u to vrijeme poželio Android telefon zamijeniti iPhoneom, sve aplikacije trebalo instalirati pješke.

Danas većina OEM-ova u Android svijetu ima vlastite alate za transfer podataka s jednog telefona na drugi, no prebaciti podatke između dviju platformi nikad nije bilo tako jednostavno.

Ima ekipe i s po 200 aplikacija na telefonima pa dok to sve instaliraš i podesiš sve kako voliš, treba ti slobodno popodne. Nakon toga j

Appleov Move to iOS za Android od iOS-a 15 bit će još funkcionalniji i jednostavniji za korištenje. Ponajprije će za početak olakšati preuzimanje aplikacije jednostavnim skeniranjem QR koda, koji vodi na pravo mjesto u Trgovini Play.

Uz to osim transfera aplikacija, novi će Move to iOS omogućiti i transfer foto albuma, datoteka, mapa s datotekama, postavki pristupačnosti i još toga.

kako s androida na iphone

Još da WhatsApp konačno omogući transfer poruka između platformi i eto ti sreće.

Jeste li se i sami našli u situaciji da prelazite s jedne platforme na drugu? Koliko živaca ste potrošili?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Robert

Mislio sam da čak da ce mi uskoro zatrebat,planirao kupiti iphone ali na kraju je odluka pala na Huawei p40 pro