Vlasnike Samsungovih Galaxy Watch4 satova svakako će zanimati vijest da se u optjecaju našlo ažuriranje za te uređaje ali ono kojeg se svakako treba kloniti.

Podsjetimo Samsung Galaxy Watch4 satovi prvi su tvrtkini pametni satovi temeljeni na Google WearOS platformi nakon dugo vremena. Dugi su niz godina svoje pametne čuke opremali vlastitim TizenOS-om, koji je sa Samsung Galaxy satovima ali i drugim Androidima funkcionirao u harmoniji.

Lani su pak odlučili Googleu učiniti uslugu i podebljati malo tržišni udio WearOS platforme, a je li im se to obilo o glavu ili nije, još je teško reći.

Ti su se satovi na tržištima pojavili uz ne baš naročito pozitivan odjek. Isprva nisu podržavali ni Google Asistenta, ni G Pay plaćanje da bi ga dobili naknadnim ažuriranjima ali su se korisnici načekali.

Nadalje, pokazalo se da je WearOS opet znatno gladniji struje od Tizena pa autonomija Galaxy Watch4 satova nije baš ispunila očekivanja.

Ovih su dana Galaxy Watch4 satovi diljem svijeta primali obavijest o novom ažuriranju pod oznakom R8xxXXU1GVI3. Isprva se sve činilo divno, no tako je bilo dok ti korisnici nakon ažuriranja po prvi put nisu restartali satove.

Naime, za mnoge ti satovi više nisu davali znake života.

Samsung je u međuvremenu priznao problem i obustavio ažuriranja, no ako vas ažuriranje pod ovom oznakom još čeka, nikako ga nemojte preuzeti.

Samsung navodno one pogođene ovom nevoljom upućuje na ovlaštene Samsung servise, gdje će ih valjda pokušati oživjeti.

Via

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danijel 09

Nažalost vec ažurirana,i to 14.10 2022.,ja ga nisam do sad nikada resetirao,pa ce mo cekati novo azuriranne

Vlatko

Apdejtan mi je sat još 19.10. ali gasio sam ga poslje toga i normalno radi. Doduše gasio sam ga jer mi se zablokirao… tako da… eto

ali bar radi..

Šljamsung

Poluproizvod upitne ili nikakve autonomije …