Kompanija Samsung je nadvno na MWC sajmu u Barceloni najavila svoj sljedeći nosivi gadget Galaxy Ring. Doznaje se da će taj njihov prsten uz aplikaciju Samsung Food biti svojevrsnim digitalnim nutricionistom.

Sad više nema nikakve dvojbe da će Samsung ovog ljeta svoj portfolio nosivih gadgeta upotpuniti prvim pametnim prstenom. Prsteni toga tipa nisu neka naročita novost, a najpoznatiji među njima dosad je bio Oura Ring, kojeg hvale mnogi.

Samsung je uvjeren da može još bolje. Njihov Galaxy Ring će biti predstavljen u tri boje i u sveukupno 9 veličina. Barem u teoriji Galaxy Ring bi svog svojeg formata i tješnjeg prijanjanja uz kožu trebao ponuditi još preciznije praćenje važnih zdravstvenih parametara poput otkucaja srca, oksigenacije krvi, a moguće i drugih, koje je moguće iščitati optičkim senzorima.

Sad se doznaje da bi Galaxy Ring uz aplikaciju Samsung Food mogao biti i svačiji digitalni nutricionist. Aplikacija Samsung Food dostupna je već sada i to besplatno. Nudi recepte i pomaže u kreiranju planova prehrane, a uz Galaxy Ring će navodno postati još boljom.

Naime, priča se da bi u suradnji s Galaxy Ring prstenom, mogla ponuditi personalizirane planove prehrane i savjete temeljene na praćenju zdravstvenih parametara, koje će prikupljati svakodnevnim nošenjem.

Ništa još nije potvrđeno, no Galaxy Ring bi zaista mogao biti nosivi gadget, kojeg će se moći nositi stalno uz autonomiju do navodno devet dana, ovisno o veličini.

Samsung Food je inače rebrandirana aplikacija Whisk, koju je Samsung kupio nedavno.

Galaxy Ring se inače očekuje ovog ljeta, najvjerojatnije zajedno s novim Galaxy Z preklopnjacima serije 6 i novim Galaxy Watch satovima.

Via

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments