Nakon što su se prije nekoliko dana na internetu pojavile fotografije zaštitnih maski za iPhone 16 Pro modele, sad imamo i maske za iPhone 16 i 16 Plus. Ta dva modela donose promjene na poleđini.

Prema neslužbenim informacijama, promjene stižu na Pro i standarne modele telefona serije iPhone 16. Već se neko vrijeme šuška o implementaciji dodatnog gumba na kompletnu iPhone 16 seriju.

iPhone 16 Pro maskica
iPhone 16 Pro maskica

Naime, nakon što su dobro poznati prekidač zvučnog profila na iPhone 15 Pro i 15 Pro Max telefonima zamijenili gumbom, ove će godine na sve modele iPhone 16 serije navodno dodati još jedan gumb. Zasad je poznat kao Capture button, a izgledno se radi o kapacitivnom gumbu osjetljivom na jačinu pritiska, a upravljat će kamerom.

Tim će gumbom navodno biti moguće okidati fotografije, kontrolirati fokus ali i zum klizanjem prsta preko njega. Premda to još nije službeno potvrđeno, fotografije zaštinih maski to u neku ruku potvrđuju.

iPhone 16 i iPhone 16 Plus će ove godine dobiti Dynamic Island otvor selfie kamere i FaceID-a, dva nova gumba ali i novi izgled kućišta kamere na poleđini.

Dva će iPhonea 16 još jednom dobiti dvije kamere straga ali će biti smještene jedna poviše druge unutar ovalnog kućišta. Razlog takvog smještaja navodno diktiraju potrebe snimanja “prostornog videa” za Apple Vision Pro naočale za virtualnu stvarnost.

Tu priču sad potvrđuju i fotografije zaštitnih maski s ovalnim otvorom u gornjem lijevom uglu.

Kao priča o iPhone 16 Pro modelima, ni ova nije službeno potvrđena ali će se po svemu sudeći dogoditi. Time će iPhone 16 i 16 Plus ove jeseni donijeti više promjena no Pro modeli.

Via

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments