Danas doznajemo još malo detalja o kamerama nadolazeće Xiaomi 15 serije telefona, kojoj se veselimo krajem godine. Oba će modela dobiti novi senzor primarne kamere.

Još ranije smo doznali da će nova Xiaomi 15 serija najvjerojatnije biti prva dva telefona opremljena nadolazećim Snapdragon 8 Gen4 čipom.

To je sasvim izgledno budući da Qualcomm svoj novi čip predstavlja prije kraja godine, a Xiaomi će svoje telefone u Kini predstaviti u isto vrijeme.

Osim što će dobiti novi čip, dobit će i nove kamere. Digital Chat Station sad odnekud izvlači podatak da će i Xiaomi 15 i Xiaomi 15 Pro dobiti novi senzor primarne kamere.

Bit će to po mjeri skrojeni OmniVision 50 MP senzor veličine 1/1.3″ s objektivom širokog otvora blende za puno svjetla. Uz to objektivi će dobiti i poseban premaz, koji reducira odsjaj i osigurava bolji prodor svjetla do senzora.

Ranije se pričalo i da će Xiaomi 15 Pro dobiti periskopsku telefoto kameru, koja je dosad bila ekskluziva Ultra telefona.

Svakako se veselimo daljnjem napretku kamera Xiaomi telefona. Ove su nam godine Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Ultra pokazali bolje no ikad dosad da i na njih treba računati.

Via

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments