Samsung će za manje od mjesec dana konačno i službeno predstaviti svoj prvi Galaxy Ring pametni prsten. Nakon što smo vidjeli kako će izgledati sam prsten, sad znamo i kako će se puniti.

Prsten u kutijici ponajprije asocira na prošnju, no ne mora tako biti. Živimo u 2024. pa ni prstenje više nije što je nekad bilo. Danas prsten može biti i sofisticirani gadget, koji s onim klasičnim, dekorativnim prstenjem, zajedničko ima jedino to što se nosi na prstu.

Samsung je svoj Galaxy Ring na neki način otrkio prije dva mjeseca na MWC-u u Barceloni. Vidjeli smo da će ga biti u crnoj, srebrnoj i zlatnoj boji, koje će Samsung nazvati ceramic black, platinum silver i gold.

Navodno će ga ponuditi u sveukupno 9 veličina pri ćemu će oni s najdebljim prstima najbolje proći. Naime, isto tako navodno, ovisno o veličini varirat će i autonomija. Kažu da će na jednom punjenju Galaxy Ring izdržati 5-9 dana.

Sad konačno znamo i kako će se puniti. Ne znam zašto, ja sam zamišljao nekakvu instalaciju u obliku šake s prstima, na kojima se prsten puni. Dakle, sreća što ne radim u Samsungu jer mi ideje i nisu nešto.

Galaxy Ring će se puniti u kutijici, nalik na onu u kakvoj dolaze Galaxy Buds bežične slušalice ali još nešto finijoj.

Sudeći prema ovome što vidimo, Galaxy Ring će se puniti bežično, a sama kutijica će se valjda putem USB C porta sa stražnje strane priklljučivati na punjač. Kutijica bi sama po sebi isto tako mogla podržavati i bežično punjenje.

U svakom slučaju, nećemo morati čekati još dugo. Samsung Unpacked je zakazan za 10. srpnja u Parizu.

Novo s našeg YouTube kanala:

Via

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Antiprotivan

Pa nije da se hvalim, ali još od najave tog prstena bilo mi je potpuno jasno kako će se puniti