Dok čekamo službeno predstavljanje novih Samsung Galaxy Z preklopnjaka, ćakula se i o One UI 7.0 ažuriranju. Navodno će biti odgođeno, a sve zbog nadolazećeg One UI 6.1.1 ažuriranja.

Samsungovi novi telefoni na preklop – Galaxy Z Flip6 i Galaxy Z Fold6 sa sobom će između ostalog donijeti i novi One UI 6.1.1. To će ažuriranje navodno biti i veće od uobičajenog.

Fokus će biti na integraciji novih AI značajki ali i poboljšanja kamera aktualne Galaxy S24 serije. Te novosti će navodno biti takve da u Samsungu misle da bi tranzicija na Android 15 i One UI 7.0 mogla biti zahtjevna.

One UI 6.1.1 za Galaxy S24 seriju u kolovozu

Taj novi One UI 6.1.1 bi na telefone serije Galaxy S24 u kolovozu pa je vrlo izgledno da će prva Samsungova javna beta Androida 15 ipak nešto kasnije.

Lani smo suporedbe radi, imali čak devet beta verzija Android 14 ažuriranja, prije izlasla stabilne verzije krajem listopada. Hoće li i ove godine biti toliko puno beta verzija, zasad možemo samo gatati.

Ono što je sigurno je da će te javne beta verzije Androida 15 s One UI 7.0 sučeljem za Galaxy S24 seriju opet biti dostupne u sedam zemalja. To su Južna Koreja, Kina, Indija, SAD, Njemačka, Poljska i Velika Britanija.

Mi ćemo mudro i taktički osluškivati što po forumima svjedoče beta testeri.

Podsjetimo još jednom da je Samsung u Android taboru uz Google jedini, koji jamči 7 godina ažuriranja Android OS-a za svoje telefone.

Novo s našeg YouTube kanala:

Via

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments