U današnjem digitalnom dobu, moderna tehnologija igra ključnu ulogu, omogućavajući povezanost i informiranost na dosad neviđen način. Pametni uređaju postaju sve prisutniji u svakodnevici, olakšavajući obavljanje zadataka i unapređujući efikasnost rada, istovremeno naglašavajući važnost brige o zdravlju za očuvanje vitalnosti i kvalitete života.

Samsung je nedavno predstavio Galaxy Watch FE[1] kao savršen spoj elegancije i funkcionalnosti, pružajući vrhunsko iskustvo praćenja zdravlja u modernom i atraktivnom dizajnu, s inovativnim tehnologijama za praćenje zdravstvenih ciljeva i aktivnosti tijekom cijelog dana.

Značajke koje ističu Samsung Galaxy Watch FE

Samsung je prepoznao važnost vizualne komunikacije koju korisnici preferiraju, te je osigurao da ovaj novi pametni sat prati trendove i nudi moderan dizajn inspiriran kultnim dizajnom Galaxy Watch serije. Na tržište dolazi u tri boje – crnoj, ružičasto-zlatnoj i srebrnoj, s novim remenima[2] s plavim i narančastim šavovima, koji ističu jednostavan, a moderan dizajn uređaja. Kako bi se istaklnula jednostavnost i funkcionalnost samog uređaja, remen dolazi s kopčom „na jedan klik“ te olakšava izmjenu kako bi kombiniranje remenja korisnici uskladili s vlastitim stilom.

Staklo od safirnog kristala pruža eleganciju i izdržljivost, štiteći sat od ogrebotina. Kako je danas sve veći naglasak na fitness i wellness, tehnološki napredak omogućuje praćenje zdravlja na sve sofisticiranije načine. Samsung Galaxy Watch FE opremljen Samsung BioActive senzorom, pruža korisnicima niz fitness i wellness značajki koje im omogućuju personalizirane savjete za održavanje zdravog načina života. Praćenje sna[3], savjeti kako bolje spavati[4] i kako stvoriti okruženje za miran san[5] te analiza krvnog tlak[6]a i EKG-a[7] samo su neke od mogućnosti koje ovaj pametni sat pruža kako bi korisnicima pružio detaljan uvid u njihovo zdravlje.

Napredak tehnologije omogućio je širenje informacija i pristup različitim izvorima znanja o zdravlju i wellnessu, što je rezultiralo sve većom sviješću o važnosti sporta za očuvanje zdravlja. Samsung Galaxy Watch FE omogućuje praćenje više od 100 različitih vježbi, korisnikova postignuća i analizu trčanja.

Ove smjernice nisu isključivo za povećanu učinkovitost nego i za sprečavanje ozljeda, kako bi korisnici mogli postizati svoje ciljeve. Da bi se ciljevi postigli, moraju se pravilno i postaviti pri čemu korisnicima pomaže personalizirana zona otkucaja srca[8], koja nudi savjete i vježbe upravo na temelju analize korisnikovih fizičkih sposobnosti.

Samsung Galaxy Watch FE neprestano motivira korisnike da postignu svoje ciljeve putem motivacijskih poruka i nudi sveobuhvatne podatke o tijelu i kondiciji putem značajke sastav tijela[9]. Samsung Health je aplikacija za praćenje zdravlja koja omogućuje korisnicima da prate svoje fizičke aktivnosti, prehranu, spavanje i druge zdravstvene podatke na jednom mjestu. Aplikacija nudi različite alate i funkcije za poboljšanje općeg zdravlja i wellnessa korisnika koji na jednostavan način mogu postaviti ciljeve, pratiti vlastiti napredak, primati personalizirane preporuke i savjete te se povezati s drugim korisnicima radi motivacije i podrške.

Snaga povezanosti

Galaxy Ekosustav[10] omogućuje povezivanje među Samsung Galaxy uređajima pružajući korisnicima mogućnost brzog pronalaženja svog Galaxy S24 Ultra pametnog telefona ili bilo kojeg drugog Galaxy pametnog telefona pomoću Find My Phone[11] aplikacije, kao i daljinsko upravljanje kamerom pomoću Camera Controllera[12].

Ova integracija omogućuje korisnicima jednostavno upravljanje njihovim uređajima, što rezultira stvaranjem ugodnijeg i povezanijeg života. Novi Samsung Galaxy Watch FE bit će dostupan[13] na hrvatskom tržištu početkom srpnja 2024. godine, a više informacija o Galaxy Watch FE uskoro će biti dostupno na službenoj Samsung stranici.

Novi Samsung Galaxy Watch FE bit će dostupan na hrvatskom tržištu početkom srpnja 2024. godine, a više informacija o Galaxy Watch FE uskoro će biti dostupno na službenoj Samsung stranici.


[1] Dostupnost može varirati ovisno o tržištu, modelu i uparenom pametnom telefonu. Sve funkcije, značajke, specifikacije i druge informacije o proizvodu navedene u ovom dokumentu, uključujući, ali ne ograničavajući se na, prednosti, dizajn, cijene, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda podložne su promjenama bez prethodne obavijesti

[2] Prodaje se zasebno. Dostupnost remena za satove može se razlikovati ovisno o tržištu ili operateru.

[3] Značajke spavanja namijenjene su samo za opću dobrobit i fitness svrhe. Mjerenja su samo za vašu osobnu referencu. Obratite se medicinskom stručnjaku za savjet.

[4] Zahtijeva podatke o spavanju od najmanje sedam dana, uključujući dva dana odmora

[5] Dostupno na pametnim uređajima koji su registrirani na SmartThings. Zahtijeva najnoviju verziju mobilnih aplikacija Samsung Clock i SmartThings.

[6] Značajka praćenja krvnog tlaka dostupna je samo na odabranim tržištima. Kako bi se osigurala točnost, korisnici bi trebali kalibrirati svoj uređaj svaka četiri tjedna s tradicionalnom manšetom za mjerenje krvnog tlaka. Značajka krvnog tlaka ne može dijagnosticirati hipertenziju, druga stanja ili provjeriti znakove srčanog udara. Nije namijenjeno zamjeni tradicionalnih metoda dijagnoze ili liječenja od strane kvalificiranog zdravstvenog radnika

[7] EKG značajka dostupna je samo na odabranim tržištima. Nije namijenjena zamjeni tradicionalnih metoda dijagnoze ili liječenja. Značajka nije namijenjena korisnicima s poznatim aritmijama osim AFib. Korisnici ne bi trebali tumačiti ili poduzimati kliničke radnje na temelju izlaza uređaja bez savjetovanja s kvalificiranim zdravstvenim radnikom.

[8] Za ažuriranje raspona svake HR zone za trčanje na temelju kardiopulmonalnih sposobnosti, potrebno je trčati na otvorenom više od 10 minuta konstantnom brzinom od 4 km/h ili bržom.

[9] Sastav tijela ne smije se koristiti ako imate ugrađeni pacemaker ili druge ugrađene medicinske uređaje ili ako ste trudni. Rezultati mjerenja možda neće biti točni ako ste mlađi od 20 godina. Namijenjen samo za opće wellness i fitness svrhe

[10] Dostupnost određenih aplikacija/značajki može se razlikovati ovisno o tržištu, operateru ili povezanom uređaju.

[11] Značajka zahtijeva da korisnikov sat bude uparen s telefonom i da bude prijavljen na isti Samsung račun. Dostupnost se može razlikovati ovisno o tržištu i povezanom uređaju

[12] Camera Controller podržan je na Galaxy Watch4 i kasnije objavljenim modelima Galaxy Watcha kada je uparen sa serijom Galaxy S9 i novijim. Značajka zumiranja kontrolera kamere dostupna je na Samsung Galaxy Watch4 seriji i kasnije izdanim modelima Galaxy Watcha koji su upareni s Galaxy S serijom, Galaxy Note serijom i Galaxy Z serijom pametnih telefona koji koriste One UI 5.1 ili noviji s podrškom za Camera Controller.

[13] Dostupnost se može razlikovati ovisno o tržištu ili operateru. Podržani modeli, boje, veličine i trake mogu se razlikovati ovisno o tržištu ili operateru..

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Raky

A ne hvala se bakterijom!?
Poslije iskustva s agalaxy watch 4, baš se pitam zašto ju niti ne spominju???