Samsung Electronics i ove godine ponosni je globalni Olimpijski i Paraolimpijski partner, a u suradnji s Međunarodnim olimpijskim odborom i Olimpijskim televizijskim servisom svim ljubiteljima sporta diljem svijeta omogućit će nevjerojatno iskustvo gledanja jedinstvenog sportskog spektakla.

Svojim sudjelovanjem Samsung će iskoristiti svoju naprednu mobilnu tehnologiju i 5G povezanost kako bi svim zainteresiranima pružio izravni prijenos nezaboravnog događaja uz Samsung Galaxy S24 Ultra.

Nova era mobilne tehnologije

Kako bi ljubitelji sporta zaista iskusili nezaboravno sportsko iskustvo kod kuće kao da su uživo na terenu, Samsung će zabilježiti svečano otvaranje instalacijom više od 200 Galaxy S24 Ultra telefona na pramce i bokove svakog od 85 plovila atletičara.

Nema brige za kvalitetu snimke i fotografije, jer je novi Galaxy S24 Ultra opremljen 5x optičkim zumom te senzorom od 50 MP te Adaptive Pixel Sensorom koji omogućuju optičke performanse od 2x, 3x, 5x do 10x zumiranja. Istu tehnologiju Samsung će primijeniti i za praćenje jedriličarskih natjecanja u Marseilleu, pa će tako postaviti Galaxy S24 Ultra na svaki natjecateljski brod i time omogućiti zanimljivu perspektivu omiljenih olimpijaca, omogućavajući pogled iz prvog lica.

AI značajke budućnosti

Samsung Galaxy S24 serija obogaćena je inovacijama umjetne inteligencije, pa tako nova serija nudi neizostavne AI značajke koje podižu iskustvo korištenja pametnih telefona. Od svakodnevnih aplikacija koje su od sad lakše i jednostavnije, poput Note Assist koji sistematizira vaše bilješke te ih personalizira po individualnom ukusu, Transcript Assist koji audio zvukove automatski ispravno zapisuje ili Chat Assist koji prilagođava ton komunikacije svakom razgovoru, pa sve do zanimljivih značajki koje poboljšavanju iskustvo korištenja kamere.

Izvrsnost Samsung kamere odavno je poznata korisnicima, a od sada dobiva novo ruho s značajkama poput Edit Suggestion koji kreira individualne specifikacije za optimalno uređivanje fotografije ili Generative Edit uz pomoću kojeg možete promijeniti veličinu fotografije te poravnati objekte koji se na njoj nalaze.

Snažna  baterija u elegantnom kućištu

No, nije umjetna inteligencija jedino što krasi novu Samsung Galaxy S24 seriju. Jačina baterije od 3700 mAh osigurat će dovoljno sati uživanja na ovim pametnim telefonima, a da je jak koliko i lijep potvrđuje i elegantna vanjština koju možete nabaviti u nekoliko boja: oniks crna, kobalt ljubičasta, jantarno žuta i mramorno siva.

Samsung nastavlja pomicati granice u mobilnoj tehnologiji, a njegova Galaxy S24 serija rezultat je maksimalne tehnološke inovacije i napretka. Uključenost u Olimpijske i Paraolimpijske igre udahnjuje novi život ovim jedinstvenim pametnim telefonima, čime omogućuje aktivno sudjelovanje u digitalnoj transformaciji, pružajući tako najnoviju mobilnu inovaciju sportašima, navijačima i korisnicima.

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments