Samsung sljedeći tjedan predstavlja cijeli sijaset novih Galaxy uređaja, među kojima je i prvi Galaxy Ring. O tom famoznom prstenu, dosad smo doznali dosta toga, no ne i cijenu. Bit će paprena.

Galaxy Ring kompanije Samsung neće biti prvi pametni prsten na tržištu. Tamo ih je već nekoliko pa otprilike znamo što možemo očekivati. Riječ je o prilično praktičnu nosivom gadgetu, koji bi trebao zdravlje i fitness pratiti još preciznije od pametnih satova, budući tješnje prijanja koži i u pravilu se nosi 24/7.

Jedan od najpopularnijih pametnih prstena na tržištu je Oura Ring. Cijelom plejadom senzora taj prsten kontinuirano prati rad srca, oksigenaciju krvi, kvalitetu sna, broji korake, izračunava utrošene kalorije, potiče na aktivnost i sugerira odmor.

Prema dosad raspoloživim informacijama, Samsung Galaxy Ring će isto tako biti moćan asistent u kreiranju zdravijeg života, ako to želite. Znamo da će ga ponuditi u crnoj, zlatnoj i srebrnoj boji i u 9 veličina u rasponu od 5 do 13, ma što to značilo.

Galaxy Ring kutijica za punjenje

Autonomija će ovisiti o veličini prstena pa će Galaxy Ring nuditi i različitu autonomiju, a oni s debljim prstima će prolaziti nešto bolje. Ovisno o veličini i funkcijama, koje će se koristiti, Galaxy Ring će na jednom punjenju nuditi 5-9 dana autonomije.

Cijelu priču francuski portal Dealabs sad upotpunjuje i cijenom Galaxy Ring prstena, koja bi mu mogla biti najveći kamen spoticanja. Naime, oni tvrde da će Galaxy Ring u Francuskoj koštati 449€, što je dosta skuplje u odnosu na drugo dostupno pametno prstenje.

Spomenuti Oura Ring košta $299, a RingConn je još jeftiniji po cijeni od $279.

Drugim riječima, ako je ovo istina, Galaxy Ring će se teško izboriti za svoje mjesto na tržištu. Možda su upravno svjesni toga, tužbama napali konkurenciju, kako bi si pripremili teren.

Friško s našeg YouTube kanala:

Via

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments