Vipnet je izgleda prvi u Hrvatskoj u ponudu uvrstio novi HTC-ov svemirski brod od telefona HTC One X. Iako još nema detalja o cijenama i kad će točno biti dostupan u Vip centrima, u nekima se već može i dotaknuti prstićima ako vas nije strah. Uživo izgleda moćno.

Možda bi bilo bolje reći da ga je Vip prvi pokazao i najavio jer ga zapravo službeno nema još u ponudi. Vipnet je islužbeno HTC One x uvrstio u svoju ponudu i objavio cijene uređaja po tarifama. U Vip centru, u kojmu smo ga imali prilike ispipkati stoji najava “uskoro” po cijeni već od 9kn u onoj tarifi za Čačića valjda,  Sve za tim 850. Mi ostali, ako ne želimo izdvajati cijelu plaću naredna 24 mjeseca ili prodati bubreg i komad jetre, morat ćemo izdvojiti pozamašan iznos.

Podsjećamo da je HTC One X trenutno najpoželjniji Android smartphone na tržištu s velikim 4.7 – inčnim HD Super IPS LCD2 zaslonom i Tegra 3 četverojezgrenim procesorom. Detaljinije o specifikacijama uređaja pročitajte u našem ranijem članku ovdje.

Tko i dalje ne zna Što je to HTC One X, neka ne čita dalje i odgiba:-)

Bacite oko na cijene:

Sam uređaj bez ugovorne obveze koštat će vas laganih  4999,00 kuna, a detaljnije o cijenama i tarifama na ovome linku.  U T-Mobilu su rekli da će ga imati početkom svibnja. Možda se sad i požure.

Evo i Vipnetove TV reklame u kojoj se između ostalih uređaja predstavlja i HTC One X:

 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Paula

Preskupi po aparatima i tarifama! Pribacujem se u tele 2 na revoluciju. Nadam se da ce i oni uskoro dobit htc one x jer dvojim izmedju njega i xperie s.

Paula

Tele 2 ima xperiu s i ja sam ju isprobala. Mob je mrak. Ima predobru kameru

Paula

U Zadru je ima. 🙂 Za promjenu, da nije Zgb u svemu prvi. 😀
Ja osobno obozavam htc jer mi je moj desire otporan na sve al je to much one x. Da dam 2500 kn u tarifi 200? Nema sanse.

Paula

Znam da je tmobile imao takvu praksu a vip kako kad. Mislim da ce se puno ljudi pribacit na revoluciju. Sto Vi osobno mislite o toj tarifi?

Paula

Da, moze se uzet dodatni paket iako ja nikad nisam potrosila 500mb a imam 1gb. Novi je 3395 a nemamo dns svi toliku gotovinu i 1395 mi je ok. Mene u vipu ubijaju te uspostave! 250 + 10 radijske frkvencije + potrosnja + 25% pdv. Too much