Znate ono kako je nekad Jobs, a danas novi dečki iz Apple-a vole svoje proizvode nazivati čarobnima. Koliko god to smatrali marketinškim spinom i blagim sektaškim mantrama, taj iPhone je stvarno čaroban ako ga pogledamo iz perspektive koke koja nese zlatna jaja.

Istraživanje tvrtke ChangeWave Research pokazuje da i nakon šest mjeseci od početka prodaje, iPhone 4S i dalje žari i pali. Prema rezultatima istraživanja iPhone 4S je još uvijek vrlo tražena roba, a 60% onih, koji u slijedeća 3 mjeseca imaju namjeru kupiti novi smartphone, gledaju baš iPhone 4S kao izbor broj jedan. Istraživanje se odnosi na Amerikance, koji jesu “malo posebni” ali vjerujem da rezultati globalnog istraživanja ne bi značajnije odstupali.

Da se razumijemo, iPhone 4S je vrhunski uređaj s jako dobrom kamerom ali u usporedbi s njegovim prethodnikom i nije neko svemirsko unaprijeđenje, zar ne? OK, iPhone 4S ima i Siri, koja je po riječima samog Apple-a, beta proizvod i ako se ne želite svađati s mobitelom na engleskom i iz puke sprdačine nagovarati je na bludne radnje i nije sad baš neka mudrost.

U međuvremenu se na tržištu pojavilo još nekoliko vrhunskih pametnih telefona poput HTC One serije ili recimo Sony Xperia serije ali očito nisu dovoljno čarobni za hipnotizirane mase.

Kakvi su vaši planovi, na što ste bacili oko u 2012?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments