Evo jedna aplikacija za paranoike i ljubitelje filmova tipa “teorija zavjere”. Zamislite situaciju u kojoj vam netko besramno mazne vaš ljubljeni iPhone ili ga u ranim jutarnjim satima ostavite na šanku neke birtije. Navedena jailbreak aplikacija za vas će fotografirati zlikovca te vam emailom poslati facu gnjusa, koji se sprema gledati privatne  fotke vaše drage u toplesu ili super cool fotku vašeg dečka kako popodne kunja na kauču s pivom u jednoj i pečenim batkom u drugoj ruci.

iCaughtU će se skrivečki aktivirati i prednjom kamerom uslikati lupeža nakon pogrešno unesenog pina za otključavanje. Također će u tom slučaju biti prikazana i preddefinirana poruka, koja lupeža ili nalaznika moli da vas kontaktira na broj kojeg navedete. Pritom bi bilo pametno da ne navedete broj dotičnog iPhona:-) U postavkama aplikacije podesite nakon koliko pokušaja unosa sigurnosnog pina iCaughtU kreće u akciju.

iCaughtU može aktivirati i GPS na izgubljenom uređaju pa možete locirati njegov geografski položaj, a iz primljenih fotki zaključite kakvo naoružanje i koliko frendova vam treba za delta force akciju spašavanja iPhona iz ralja neprijatelja. Možda, ako  imate sreće, zaključite da je najbolje krenuti solo s ružama i velikim tobleroneom:-)

Ako mislite da je ovo aplikacija za vas i imate jailbreakani iPhone 4 ili 4S potražite ju u Cydia Storu po cijeni od $2.5. Ako pak ne znate kako jailbreakati pronađite tutorijale kako to učiniti ovdje za iPhone 4 i 3GS te ovdje za iPhone 4S.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments