Nova još bolja Xperia na pomolu?

 

Šuška se šuška kako bi svjetlo dana uskoro mogla ugledati nova i bolja Sony Xperia pametni telefon. Na više mjesta pojavljuje se spomen uređaja pod nazivom Sony Xperia LT30, a navodnim specifikacijama podsjeća na već spominjani Hayabusa model ili Xperiu GX za japansko tržište.

S obzirom da Sony Mobile ove godina stvarno radi punom parom, ne bi uopće bilo čudno da nas iznenade s još jednim vrhunskim modelom pametnog telefona. Navodna Sony Xperia LT30 ima 4.6 inčni zaslon HD razlučivosti (720 x 1280), 13MP kameru straga koja snima full HD video te prednju kameru za videopozive, a snima u 720p razlučivosti.

Kao dimenzije navode se 68 x129 x 9 mm te masa od 140g, što je onako s punačkije strane ali ako zato ima mrcinu od baterije, oprostit ćemo. Kućište je navodno izrađeno od neke vrste metala što isto dopridonosi masi uređaja ali vjerojatno i dojmu čvrstoće i kvalitete izrade.

Ono što nedostaje da ovaj puzzle dovrši do kraja jesu informacije o procesoru, memoriji i ostalim unutarnjim organima te naravno fotka vanjskog izgleda uređaja. Xperia GX u Japanu ima dvojezgreni S4 procesor i gigu RAM-a te vrti ICS pa najmanje to očekujemo i za Xperiu LT30.

Dok se ne pojave neke nove informacije ili demantij svega bacite oko na našu iscrpnu recenziju zasad najjačeg Sony smartphone Xperie S, a Xperia P i Xperia U nam na test stižu slijedeći tjedan!

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.