blackberry-10

 

blackberry-10

CES sajam potrošačke elektronike u Las Vegasu je sad već iza nas, a jedna od posljednjih demonstracija stiže nam iz RIM-ova tabora gdje je tip s prstenom veličine dječje glave još jednom prikazao najvažnije novosti koje donosi BlackBerry 10 OS. Jako dobro!
Za još malo više od dva tjedna, točnije 30. siječnja, saznat ćemo sve o novom BlackBerryu 10 i novim BB uređajima. Bit će to vjerojatno posljednja šansa za RIM ali sudeći prema demonstraciji koju ćete vidjeti, čini se da su u RIM-u napravili izvrstan posao. U videu nažalost nećete vidjeti novi hardver već onaj isti Dev Alpha uređaj bez fizičke tipkovnice, kojeg je RIM podijelio više od 6 tisuća BB developera diljem svijeta.

Rekao bih da je ovo najbolji video o BB 10 dosada, prikazane su sve najvažnije značajke, a sustav radi glatko do bola, a dizajnerski je također vidljiv veliki korak naprijed i sve izgleda praktično, logično i lijepo. Animacije su super glatke i fluidne, internet brz, a softverska rješenja su na razini žestoke konkurencija. Naročito doljmljivo izgledaju nova BlackBerry 10 tipkovnica, BlackBerry Flow, BlackBerry Hub i novi web preglednik.

Naprave li dva vrhunska uređaja i budu li s njima u paketu dijelili ovaj prsten iz Kuma 1, 2 i 3 s njima bit će to dobar comeback.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments