Sony Xperia J

Sony je u opticaj pustio novu nadogradnju svoje Xperie J. Nije to bilo kakva nadogradnja, već vrlo značajna i ovoj entry level Xperiji donosi Jelly Bean 4.1.2. Time Xperia J postaje trećom Xperiom iz 2012. koja je nadograđena na super glatki Jell Bean, kojeg svi žele. Hmm, a Xperia S, P i U? 

Koliko god će ova nadogradnja razveseliti vlasnike Xperie J, toliko će bojim se još više razljutiti vlasnike specifikacijski kudikamo moćnijih Xperia poput Xperie S, Xperie P i Xperie U. Naime, ako se dobro sjećate Xperia J je pokretana single core procesorom ima 512 MB RAM-a i Adreno 200 grafiku, a eto prva dobija Jelly Bean. Mnogi teoretiziraju kako su razlog tome kritike na račun ne baš fluidnog sučelja relativno friške Xperie J, što smo i mi primijetili u našoj recenziji.

Bilo kako bilo ako ste vlasnik Sony Xperie J svakako i ručno provjerite jeli i vama već dostupna nadogradnja s verzijom softvera 11.2.A.0.21 i svakako ju preuzmite pa nam javite svoje dojmove o novostima.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
tomo100brt

Svakako vrijedno nadogradnje. Ako zbog ničega drugog onda zbog drastičnog ubrzanja samog Androida. Ono što sam proučavajući XPERIA J mog prijatelja primijetio je nova traka obavijesti sa alatima, postotak baterije je dodan, Postavke su nadograđene i dodan je Štedni način rada. Ništa drastično što se izgleda tiče. Ali zato Project butter dobro radi. Android 4.2.1 je stvarno brz i trzanje je minimalno; samo dok se vidgeti ne ažuriraju malo trzaka i kasnije ništa. Preporučujem nadogradnju.
Moji pozitivni dojmovi.

domy

Nadogrradio sam na svoj mobitel jelli been puno je brži dodana je alatna traka ništa posebno samo je puno brže no nekad ima malo zastajkivanja ostalo je sve 5