iOS 9.2.1 poboljšava performanse za iPhone 4s i iPhone 5

iOS 9.2.1 poboljšava performanse za iPhone 4s i iPhone 5

Apple je prije neki dan u opticaj poslao najsvježiju varijantu svoje iPlatforme, ovaj put u verziji iOS 9.2.1. Iako je u zadnje vrijeme bilo dosta žuči zbog narušenih performansi starijih modela iPhonea, ovaj ćete put željeti ažurirati svoj iPhone 4s i iPhone 5.

Nedavno je nekolicina nezadovoljnih korisnika iPhonea podigla tužbu protiv Applea jer im je iOS 9 pogoršalo iskustvo korištenja iUređaja iako je Apple najavio super glatki rad i performanse pod najsvežijom verzijom iOS-a. Mnogi stoga mudro izbjegavaju ažuriranje naročito starijih modela iPhonea poput iPhonea 4s i iPhonea 5.

iOS 9.2.1 poboljšava performanse za iPhone 4s i iPhone 5

iOS 9.2.1 čini se, ipak blagotvorno djeluje na te starije iModele pa ćete u usporednom video testu vidjeti bolje performanse iPhonea 4s ažuriranog na iOS 9.2.1 u odnosu na dosad navodno najstabilniji i najfludiniji iOS 8.4.1

Bacite oko pa se uvjerite i sami prije no što se bacite u nadogradnju jer kao što znate s Appleom i iPhoneom je to uvijek jednosmjerna karta. Povratka na stariju verziju iOS-a nema.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
marko

spor je 🙂
preslabi hardver …

tomo100brt

Ne razumijem. Zašto se buniti na nešto tako staro da je sporo. Ne može se softwareski ubrzati stari hardware. Na videu i ne vidim neku značajniju razliku u brzini iOS 8.4.1 i iOS 9.2.1. Ionako je sve trzavo i na najnovijem iOS-u. Ja bih se na Appleovom mjestu okanio podrške na iPhone 4S.

marko

evo ja sad gledam svoj stari S3mini … boota se za 35 sec …
a 4s treba 50 sec
cccc

mustrashh

iOS se inace osjetno sporije boota. Drugaciji sustav u potpunosti. No Android kad se boota nije u potpunosti sve ucitano, zato mi cesto widgete ucitava, itd. iOS kad se boota ucita apsolutno sve, pa cak i prijasnje aplikacije u backgroundu koje su bile.

marko

nije istina
ip6 se boota za 15-20 sec … ultra brzo …
na anroidu isto ostaju u Tasku …
widget je normalno da se zadnji ucitava …