lg g5 u vipnetu

LG G5 službeno

I LG ekipa je danas objavila svoje poslovne rezultate za drugo tromjesečje ove godine. U tom su periodu prodali 13,9 milijuna smartphonea iliti 3% više no u prethodnom kvartalu. To ipak nije bilo dovoljno za poslovanje u plusu.

LG-eva mobilna divizija je unatoč rastu prodaje pametnih telefona i dalje firmin gubitaš i bilježi operativne gubitke od 132,10 milijuna dolara, što nikako nisu dobre vijesti.

Svijet očito nije bio spreman na LG-ev modularni G5 ili cijelu igru LG-evci nisu odigrali kako treba. Marketinški dio je definitivno zakazao, a modularni dodatci iliti LG Prijatelji nisu doživjeli dostupnost kakva im priliči. Kod nas se tek u ponudi nekih operatera našao CAM Plus modul, no nećemo se zavaravati da su na gubitku zbog našeg tržišta.

LG može biti više no zadovoljan svojim Home Appliance & Air Solution odjelom, koji je LG Electronicsu doprinio s rekordnom dobiti od 373,24 milijuna dolara, a ništa manje impresivna je dobit LG Home Entertainment odjela od 306,97 milijuna američkih dolara.

Nadajmo se da će LG Mobile svojim sljedećim flagshipom značajnije pokrenuti pozitivan trend, kakav LG zbog uređaja koje su plasirali na tržište u zadnje tri godine, definitivno zaslužuje.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments