Samsung predstavio Galaxy S7 edge Black Pearl

 

galaxy-s7-edge-black-pearl-01

Kako se i šuškalo, tako se i obistinilo. Samsung je izgledno Appleu u inat predstavio još jednu varijantu svojeg Galaxya S7 edge koji stiže u sjajno crnom izdanju, a nazvaše ga Galaxy S7 edge Black Pearl. 

Mogli bi to nazvati i koincidencijom, no prije će biti da su u Samsungu nakon što su ugledali Appleov iPhone 7 Jet Black, odlučili Galaxy S7 ergelu nadopuniti još jednom bojom kućišta.

iphone-7-vs-galaxy-s7-edge

Galaxy S7 edge Black Pearl zadržava iste karakteristike po pitanju hardvera i materijala izrade. I dalje je to moćan 5.5-inčni smartphone sa dvostrano zakrivljenim zaslonom i odličnom kamerom, izrađen od stakla i metala, a prodavat će se na pomno odabranim tržištima i ekskluzivno s 128 GB podatkovne memorije. 

Posve slučajno se i Jet Black iPhone 7 može dobiti samo u odlikaškim 128/256 GB izvedbama. 

Kako Samsung reče na svojem blogu – nova sjajno crna boja prekriva cijelo kućište Galaxya S7 edge i daje novu dubinu njegovu staklenom dizajnu.

galaxy-s7-edge-black-pearl1

Ništa nisu rekli o tome, koliko kupi otiske prstiju i druge gadarije. Nekako sumnjam da ćemo to na ovim prostorima ikad doznati. Da izgleda lijepo, ne možeš zanijekati.

Sada je Galaxy S7 edge moguće nabaviti u sljedećim bojama: Black Pearl, White Pearl, Black Onyx, Gold Platinum, Silver Titanium, Blue Coral i Pink Gold. 

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.