Huawei potvrdio Android Q za 17 svojih telefona – evo popisa

Huawei ali i sve ostale zainteresirane stranke čekaju taj 19.8. i eventualno razrješenje situacije u kojoj su se našli otkako su osvanuli na crnoj listi američke administracije. Budući da su u strahu i aktualni korisnici, Huawei pokušava umiriti objavom liste njihovih uređaja koji će dobiti Android Q.

Premda su su dali truda smiriti aktualne ali i potencijalne buduće vlasnike njihovih telefona, psihologija mase Huaweieu trenutno ne ide na ruku. Prodaja i zanimanje za njihovim telefonima oštro su pali, a početak prodaje nekih njihovih telefona zbog toga je pod upitnikom.

U namjeri da dodatno smire barem ove aktualne korisnike relativno svježih Huaweievih telefona, a možda ohrabre i one koji razmišljaju o kupnji ovih dana, Huawei je pokrenuo stranicu huaweianswers.com. Tamo danas objavljuju listu 17 telefona, koji će dobiti Android Q, neovisno o tome što se dogodilo 19.8.

Na listi se kao što ćete vidjeti svi značajniji Huawei telefoni unatrag godinu dana:

Time je to još jedan u nizu pokušaja da ljude uvjere u to da se za dosad lansirane Huawei telefone ništa neće mijenjati. Neće se mijenjati ni da tog 19.8. zaista na snagu i stupi zabrana pristupa Googleovim servisima i Trgovini Play.

Huawei

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.